Аз изминалата седмица видях подобно нещо. Пътувайки имам навика да дръпна едно кафе на Еко=то на Севлиево, където цената беше 0,88лв. След 40км, в цяло Търново - 0,77лв, като на една малка бензиностанция видях и 0,73лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Много ме е яд на веригата бензиностанции ЛУКойл.Някой от Варна може ли да каже на каква цена продават там ?Тук в Бургас са на 1.73 лв., доколкото разбрах там са на 1.60 лв ( искам потвърждение, защото може и да заблуждавам)Е-ееее. От къФ чеп ? Предполагам, че тази разлика в продажната им цена е породена от субективната намеса на Марешки. Иначе да. Много малки бензиностанцийки продаваха по-евтино гориво и преди, но нямаше картел, който да се съобрази с тях.Защо обаче Марешки разбута нещата в цял един град, като Варна, а в Бургас например една ДЕГА ( най-евтин е дизела в града ни там)не съумява. Убеден съм, че зад Марешки има много мат’реал и ресурс ( чужд може би) за да държи в шах картела.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Много ме е яд на веригата бензиностанции ЛУКойл.Някой от Варна може ли да каже на каква цена продават там ?Тук в Бургас са на 1.73 лв., доколкото разбрах там са на 1.60 лв ( искам потвърждение, защото може и да заблуждавам)Е-ееее. От къФ чеп ? Предполагам, че тази разлика в продажната им цена е породена от субективната намеса на Марешки. Иначе да. Много малки бензиностанцийки продаваха по-евтино гориво и преди, но нямаше картел, който да се съобрази с тях.Защо обаче Марешки разбута нещата в цял един град, като Варна, а в Бургас например една ДЕГА ( най-евтин е дизела в града ни там)не съумява. Убеден съм, че зад Марешки има много мат’реал и ресурс ( чужд може би) за да държи в шах картела.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
До обекта на Марешки не стигнах,защото не го знам къде е,но бензиностанциите,които видях бяха на 1.45лв. на табела за литър нафта SmileA17DTС/S
Коментар
-
white_shark написа:Между другото да вметна за бургазлии.НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ на Топливо в Славейков.Снощи един познат дойде в гаража,защото колата му спряла да работи на газ.Заредил догоре(близо 30лв.) на Топливо и след 4-5км. колата взела да присецва,да не върви,да не може да се форсира и я подкарал на бензин.Снощи я докара и установихме,че от тръбата нито от отпред,нито отзад направо от сондата изтича газ.Мислехме,че може клапана на сондата да е блокирал,но го пратихме го да и сложи 5лв. да видим дали ще поеме.Момчето се върна на газ с перфектно работещ двигател.Не знам измама ли е или някаква повреда,но е факт,че момчето си е купил за 30лв. въздух...
Коментар
-
ntodorov написа:Много ме е яд на веригата бензиностанции ЛУКойл.Някой от Варна може ли да каже на каква цена продават там ?Тук в Бургас са на 1.73 лв., доколкото разбрах там са на 1.60 лв ( искам потвърждение, защото може и да заблуждавам)Е-ееее. От къФ чеп ? Предполагам, че тази разлика в продажната им цена е породена от субективната намеса на Марешки. Иначе да. Много малки бензиностанцийки продаваха по-евтино гориво и преди, но нямаше картел, който да се съобрази с тях.Защо обаче Марешки разбута нещата в цял един град, като Варна, а в Бургас например една ДЕГА ( най-евтин е дизела в града ни там)не съумява. Убеден съм, че зад Марешки има много мат’реал и ресурс ( чужд може би) за да държи в шах картела.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
p.s. иначе аз си зареждам на тях, доволен съм от качеството за сега и очаквам с нетърпение отварянето на обекта в Меден Рудник. SmileA17DTС/S
Коментар
-
Айде - мрънкащите бургазлии - по една разходка до града на орлите:http://newsline.bg/20581/mareshki-s-...orite-likuvat/
Коментар
-
Immortal написа:Айде - мрънкащите бургазлии - по една разходка до града на орлите:http://newsline.bg/20581/mareshki-s-...orite-likuvat/Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар