Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз изминалата седмица видях подобно нещо. Пътувайки имам навика да дръпна едно кафе на Еко=то на Севлиево, където цената беше 0,88лв. След 40км, в цяло Търново - 0,77лв, като на една малка бензиностанция видях и 0,73лв
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Много ме е яд на веригата бензиностанции ЛУКойл.Някой от Варна може ли да каже на каква цена продават там ?Тук в Бургас са на 1.73 лв., доколкото разбрах там са на 1.60 лв ( искам потвърждение, защото може и да заблуждавам)Е-ееее. От къФ чеп ? Предполагам, че тази разлика в продажната им цена е породена от субективната намеса на Марешки. Иначе да. Много малки бензиностанцийки продаваха по-евтино гориво и преди, но нямаше картел, който да се съобрази с тях.Защо обаче Марешки разбута нещата в цял един град, като Варна, а в Бургас например една ДЕГА ( най-евтин е дизела в града ни там)не съумява. Убеден съм, че зад Марешки има много мат’реал и ресурс ( чужд може би) за да държи в шах картела.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Марешки има ЕДНА бензиностанция.

Коментар

Е Дега продават десетина стотинки отдолу. А Марешки свали изведнъж 30-40 стотинки надолу и продължава да сваля.Дори в момента между Дега и Марешки има 25-30 стотинки разлика, а спрямо другите бургаски още повече.

Коментар

ntodorov написа:
            Много ме е яд на веригата бензиностанции ЛУКойл.Някой от Варна може ли да каже на каква цена продават там ?Тук в Бургас са на 1.73 лв., доколкото разбрах там са на 1.60 лв ( искам потвърждение, защото може и да заблуждавам)Е-ееее. От къФ чеп ? Предполагам, че тази разлика в продажната им цена е породена от субективната намеса на Марешки. Иначе да. Много малки бензиностанцийки продаваха по-евтино гориво и преди, но нямаше картел, който да се съобрази с тях.Защо обаче Марешки разбута нещата в цял един град, като Варна, а в Бургас например една ДЕГА ( най-евтин е дизела в града ни там)не съумява. Убеден съм, че зад Марешки има много мат’реал и ресурс ( чужд може би) за да държи в шах картела.
            Oнзи ден бях във Варна и заредих газ на 0.70 на ОМВ.Нафтата е 1.45лв.До обекта на Марешки не стигнах,защото не го знам къде е,но бензиностанциите,които видях бяха на 1.45лв. на табела за литър нафта Между другото да вметна за бургазлии.НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ на Топливо в Славейков.Снощи един познат дойде в гаража,защото колата му спряла да работи на газ.Заредил догоре(близо 30лв.) на Топливо и след 4-5км. колата взела да присецва,да не върви,да не може да се форсира и я подкарал на бензин.Снощи я докара и установихме,че от тръбата нито от отпред,нито отзад направо от сондата изтича газ.Мислехме,че може клапана на сондата да е блокирал,но го пратихме го да и сложи 5лв. да видим дали ще поеме.Момчето се върна на газ с перфектно работещ двигател.Не знам измама ли е или някаква повреда,но е факт,че момчето си е купил за 30лв. въздух...
            EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
            Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

До обекта на Марешки не стигнах,защото не го знам къде е,но бензиностанциите,които видях бяха на 1.45лв. на табела за литър нафта Smile
              Е какво да говорим и коментираме тогава ? Значи Марешки е "свършил" добра работа във Варна. Тук сме на цени 1.72-1.73 по същите тези вериги и ЛУКойл-че на 6-7 км. от тях.
              A17DTС/S

Коментар

white_shark написа:
                Между другото да вметна за бургазлии.НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ на Топливо в Славейков.Снощи един познат дойде в гаража,защото колата му спряла да работи на газ.Заредил догоре(близо 30лв.) на Топливо и след 4-5км. колата взела да присецва,да не върви,да не може да се форсира и я подкарал на бензин.Снощи я докара и установихме,че от тръбата нито от отпред,нито отзад направо от сондата изтича газ.Мислехме,че може клапана на сондата да е блокирал,но го пратихме го да и сложи 5лв. да видим дали ще поеме.Момчето се върна на газ с перфектно работещ двигател.Не знам измама ли е или някаква повреда,но е факт,че момчето си е купил за 30лв. въздух...
                Значи никога повече от Топливо в Славейков.

Коментар

ntodorov написа:
                  ДЕГА не са заплаха за бургаския картел. Все пак продават с няма и 10ст. под останалите за разлика от Марешки. За съжаление, докато Той не реши да строи/закупи бензиностанция в града ни, аз лично не виждам кое би ги "стреснало".p.s. иначе аз си зареждам на тях, доволен съм от качеството за сега и очаквам с нетърпение отварянето на обекта в Меден Рудник.
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

p.s. иначе аз си зареждам на тях, доволен съм от качеството за сега и очаквам с нетърпение отварянето на обекта в Меден Рудник. Smile
                    И аз го чакам, като топъл хляб. Гледам, че напредват.ПС: По-горе бях писал, че Газпром продават нафтата на 1.73. Греша - на 1.72 лв. са.Ще използвам тази тема към Бургазлии. Точно срещу новата ДЕГА в Меден Рудник в посока Бриколаж има ВЕЧЕ стационарна камера. Мисля, че все ощене работи, но ще.
                    A17DTС/S

Коментар

Ако няма знак, не би трябвало да работи.

Коментар

stilo_new написа:
                        Ако няма знак, не би трябвало да работи.
                        Днес няма, но утре - може би. Та така де - да си знаем.Иначе: Дизел на Газпром - още на 1.72, на ЛУКойл - 1.73
                        A17DTС/S

Коментар

В крайния Северозапад - Козлодуй - Лукойл дизел 1.77, все още. (не че изобщо някога зареждам тук де, ама хората го правят).Газта погледнах сега като се прибирах - на всички газстанции в града е 0.88 лв.

Коментар

Айде - мрънкащите бургазлии - по една разходка до града на орлите:http://newsline.bg/20581/mareshki-s-...orite-likuvat/

Коментар

Immortal написа:
                              Айде - мрънкащите бургазлии - по една разходка до града на орлите:http://newsline.bg/20581/mareshki-s-...orite-likuvat/
                              Приятелката ми е от Карнобат... Като отиваме за ракия от Дядото, пътьом може и друго да налеем...
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Айде да ви светна ,че има камера и на околовръстното до новият лукойл. Снима в гръб движищете се посока от м.р. към центъра.Да не съм офф по темата.Газта в Зарата е мннооогооо атрактивна на цена.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X