В Бургас от близо 15 дена газта е на 83ст. на повечето вериги и това е цена без отстъпка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
В Бургас LPG под 0.76лв и дизел 1.70лв. на "Дега" (това без отстъпката) не съм срещал. Дидо не ми се вярва братовчед ти, да го зареждат с толкова скъпи горива.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Дидо не ми се вярва братовчед ти, да го зареждат с толкова скъпи горива.
Коментар
-
D. Stanev написа:Вчера заредих във Варна на 1.47 дизел и си мислех, че цената е паднала навсякъде (предишния път там беше 1.58 ), но като се върнах в Благоевград, уви все още е на 1.87... май ще се ходи в Македония на 1.26...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
http://fakti.bg/biznes/172725-kakvo-...pageВчера минах през кв Хаджи Димитър в София и на едно ОМВ цената на бензина беше 1,89лв/л, докато на другите обекти си беше на 1,93лв/лpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Цените мръднаха и в София, дизел 1,77лв/л, бензин 1,83лв/л, газта си е все така 0,88лв/лAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар