На Шел забелязах, че бензина и дизела са с 1ст. нагоре, газта остава на 0,89лв./л, обяснение вече не ни и трябва, сигурно петрола вчера е мръднал с 1-2 долара нагоре и нашите са реагирали светкавично.
Когато цената на нефта пада, това се отразява при нас най-рано след месец.Когато се вдига, винаги е на деня мамицата им...По едно време се направиха, че развалят картела и имаше разлика 1-2-3 стотинки при различните вериги, ама сега отново си е като едно време.
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
В момента, в който си постнал цената е била 47,97 :D
Къде бе, къде ги гледаш тия цени бре, като в момента американския суров петрол се продава на 52,77 долара за барел а сорта бренд се продава за 57,77 долара за барел, дори и с поскъпването на цените за 6 часа пак не са били такива защото поскъпването е с по 1 долар на барел и за двата сорта. Аре спри да се заядаш вече с мен, знам ква е причината просто спри, личното ти отношение към мен не трябва да рефлектира по никък начин върху модераторските ти задължения. А още по тъпо е че дори не ме познаваш лично.иначе за петрола можеш да се информираш ето тук http://www.investor.bg/surovini/365/...a-vryh-188599/
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Аз на "мензисностанции", както се беше изразил един колега навремето, не стъпвам.Наливат ми квото требва, за колкото ще да е.. голяма работа, здраве да е..
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар