Или пък : Отбора на народа . Все изкилифищени изрази .Какъв отбор на народа е Левски като Батков го продава за 43 милиона????? Значи Левски си е на Батков.
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Или пък: Боби Михайлов: "Ники Михайлов е най-добрия вратар"...и последвалото:Ники Михайлов: "Боби Михайлов е най-добрия президент".Как да не ги забучиш тези нарциси в саксия.ПС: И после търси публика. Аз, който бях болен фен на "живите" мачове вече усещам безхаберието в себе си...Грабвам си дистанционното у дома и нито студ, нито нерви, нито пък усещане, че ме лъжат на стадиона ще ме глождят. Баал съм мааа им. Не ме кефи мачът - цък с копчето и съм на другия мач. Пък, когато видя поне един подобен жестhttps://www.youtube.com/watch?v=Jpk95ifZuucи на наш стадион пак ще се върна там...
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Абе вчера слушам бат Сали като го питат от къде разполага с тоя лукс у дома си да казва : е все пак бях футболист на времето и от там разполагам с пари .Та знае ли някой в кой отбор е ритал топка бат Сали ?
Абе вчера слушам бат Сали като го питат от къде разполага с тоя лукс у дома си да казва : е все пак бях футболист на времето и от там разполагам с пари .Та знае ли някой в кой отбор е ритал топка бат Сали ?
Тъй, като гледам, с какво разполага ще да е отбор от първата осмица на Европа.
A17DTС/S
Като слушам как Дерменджиев се заканя на Ливърпул , та ме набива на смях. Дори и равен не могат направи на Ливърпул тук.Ако Базел си играеше и тука с 11 човека ,то и тука щяха да паднат от него .А за гостуването на Реал пък не ми се и мисли. Това плюене по Роналдо след мача в София ще го амбицира да си подобри броя на вкараните голове в ШЛ. :D И как си го представя Домусчиев климата в отбора след като увеличи заплатата на Марселиньо на 90 бона ?Значи Дяков ще тича като лъв по терена и накрая ще вземе 20 бона а оня ще се разхожда и ще вземе 90 бона . няма да я бъде тая работа .
Не бе човече .Просто Реал дойде в София в тренировъчно настроение и хич им не беще до игра .Два пъти Роналдо се засили към вратата ни и два пъти го спряха непозволено и станаха две дузпи.Поведохме им и след 10 минути от 1:0 стана 1:2 . Лошото е отворихме после голямата си уста че сме ги надиграли и че сме ги опуснали да ги победим .Дрън, дрън ,та пляс. Така приказвахме и след като бихме Базел тук . Там отиваме пак за победа и гоним второто място.Таратанци . Вече сме на това място което ни беше определено още при жребия.
Да, приказките са много, не съм футболен фен, за разлика от баща ми, но и мен ме дразни как се омаломажават успехи на Левски и ЦСКА в миналото и едва ли не Лудогорец стана най-великият отбор на всички времена. Дразнят ме и тези, които дузпа не знаят какво е, но станаха големи фенове и ходят по стадионите и те...Все пак с този бюджет, за толкова кратко време се справят добре. Като вече уточнихме колко Разградски и колко български е този отбор. Няма как да се мериш с грандове като Реал.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Бе Коцев, много хейтърско... Като цяло имаш право, но чак толкова... Аз не съм им болен фен, но и не се кефя като падат...
Aз го разбирам Коцев...Бяха ми симпатичен отбор, но до първото ми ходене на мач в Разград.Бях там, като фен на моя Черноморец. Сред нас има всякакви, но определено хората с положение, възраст и зрялост сред агитката ни дирижират поведениетои визията на нашите привърженици. Безобидни, толерантни и нямащи нищо общо с изстъпленията фенове сме. Това обаче не попречи на местната власт и в частност на ръководствотона Лудогорец да се "погрижат" ние да бъдем вместо на нормален стадион, в клетка, заключени като затворници и оставени на морното слънце ( 12.05.2012 г) в неистовата затова време жега. Оставени бяхме близо 3 часа без вода и тоалетна. Сред нас имаше и момичета...Нямаше сила, която да накара "велможите" от Лудогорец да сменят "тактиката" си към нас.Наложи се да се обаждаме на тогавашния ни Изпълнителен Директор за съдействие и капка вода. Получихме я след това... В този мач изкараха Херо ( все още неизлекуван по това време) с извити ръце от терена и то в момент, когато бяхме тотално рязани и брутално ощетявани. Една наша победа тогава правеше ЦСКА - шампион, като до намесата на съдията водехме и в резултат и в игра. С накъсване на играта, с дузпа за неправилно дишане и отминаване на явни нарушения срещу наши играчи ( включая за нарушение в гръб на откъсващ се нас играч сам срещу вратаря им.)момчетата ни бяха "убити" на терена. Опитен играч, като Траян Дянков сподели, че за 20 години кариера такова чудо не е виждал. Сред края на мача докато чакахме заключени в клетката на изпразнен вече стадион, човек облечен с костюм и бадж някакъв( явно от ръководството на Лудогорец) си позволи да ни направи...темане и да се хване за "пакета". От този момент симпатичния иначе Лудогорец ми изстина. Имахме още едно гостуване там, но като обезкървен вече отбор, когато домакините ( разбирай полиция, ръководство и делиорманска публика) демонстрираха повече високомерие отколкото познатата ни "нечестна игра".И същия този зализан Домусчиев и придворен Петричев ме призовават да поддържаме българската кауза. Свидетел бях и на стъкмените от Бургас автобуси с работещи в Пристанище Бургас ( на Домусчиев притежание), които бяха организирани за похода към София за битка в ШЛ. Нищо, че повечето от работещите там се чудят кой път да хванат. Раздадените им трибагреници някак си не комуникираха с личната "функция" бих казал на този отбор и единението на нацията ни...В противен случай, защо същия този Домусчиев не впрегна целия сиресурс да подсигури на делиорманци автобуси за националния отбор в София ? Не ми е безразлично представянето на Лудогорец в Европа. Напротив. Следя ги и естествено ще трептя в мачовете им, но веднага след тези двубои, като видя и чуя Домусчиев по ТВ няма, как да не ме глождят съмнения, че всъщност този отбор служи за чесане егото на този човек. Е те туй ми идва и на мен в повече, а предполагам и на всички, които гледат критично на "националната кауза" Лудогорец насаждана ни с целенасочено и явно омаловажаване на успехите на БГ тимовете ни в исторически план.
A17DTС/S
Коментар