На мен ми е жал за " Левски ", съсипаха отбора.Доведоха го до средно разряден провинционален отбор . С възможности да се бори за 6-7 място ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? - част 3
Collapse
X
-
Humppa
Цял ден ми надуха главата с гостуването на Лудогорец на Сатняго Бернабру. Голям праз.В България футбол няма, писал съм за това някъде в първата третина на предната тема. Играч на Лудогорец показва среден пръст на треньора на ЦСКА. Вижда го цяла България, виждат го всички, освен съдията и делегата на БФС. БФС винаги е толелирала отборът на властта, обсебил името на Апостола. Изведнъж БФС ги наказва, заради изцепките на техните умствено-недоразвити "фенове" (такива има във всяка една агитка, просто в Подуене гравитира по-голяма такава маса) и те скачат и се заканват... да навредат на БФС по време на международен мач...Но, уважаеми родни журналя, стига се ос*рахте!
Коментар
-
коцев написа:За изиграни 6 мача вШЛ срещу лудите има свирени 4 дузпи.Тук за четири години не са им свирили толкова дузпи.Извода си го направете сами.А гелосания се беше размечтал по едно време и нещо повече от второто място.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Предполагам преглеждащите тази тема следят цирка от вчера с разпитите на футболисти за уговорени мачове. Кой ли не се изказва по въпроса, но очаквано Венцислав Стефанов кърти с коментара си :D http://www.sportal.bg/news.php?news=...eam=14&c=33959 , особено като се има предвид, че точно Славия са пионерите в уговарянето на мачове в България, а с тяхната последна титла поставиха началото на купуването на титли у нас. Иначе да се оплача от вчерашните мачове в Шампионската лига - една среща ме издъни да хвана коефициент 100
Коментар
-
Е, нормално - все пак Реал са насочили вниманието си към далеч по-важните и трудни мачове в първенството им, отколкото да се занимават с отбор като Лудогорец, а и подходиха снизходително, като не им напълниха кошницата и Роналдо не си даде зор да им вкара 5 гола, както се очакваше.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
коцев написа:С една дума ,нямаме си журналисти и журналистика. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Симпатизирам на ЦСКА обаче днеска Черно море игра много по добре от тях.Нещо много сериозно куца в играта на ЦСКА и то в нападение. И Стойчо трябва да прави повече контроли с малки отбори защото още няма победа над такива слабаци като Симитли,Монтана ,Марек,Мура,Зимбру и още цяла редица.Срещу такива отбори се оплита като пиле в кълчища.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар