Вчера около 13 часа (+/- 1 час), на АМ Тракия мярнах сива Ланча Либра комби със СА номер и малък кръгъл стикер на форума (ФИАТ) в горния ляв ъгъл. Влезе на някои от бензиностанциите покрай Пловдив. Ако го бях видял по-рано, щях да намаля и аз да вляза, че да го видя кой е, ама... Щеше да е интересна среща - и аз бях с Ланчата (Либра комби), с фиатски стикери
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 5 (от 3.11.2014)
Collapse
X
-
dobrujanetza написа:Днес по обяд на АМ"Тракия"- черно Пунто спортинг с черни задни стъкла и малък стикер в долния ляв ъгъл на задния прозорец и Софийски номер. Загледах го късно и само първите букви от номера видях- СА.punto 1.2 16V sporting
Коментар
-
sporting ABART написа:dobrujanetza написа:Днес по обяд на АМ"Тракия"- черно Пунто спортинг с черни задни стъкла и малък стикер в долния ляв ъгъл на задния прозорец и Софийски номер. Загледах го късно и само първите букви от номера видях- СА.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
На бул. Овча купел към 19:30. Беше в дясната лента, аз бях в лявата. Стояхме един до друг, втори коли на светофара. То жената видя стикерите.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Днес на кауфланд пунто мк1 СА6699 мина покрай мен ^^ аз бях с мк2 без стикер.http://prikachi.com/images.php?image...06752D.jpgПп. Страшно гърне имаш.Punto Mk2 2001 JTD 130hp... просто Пунти :!
Коментар
-
dobrujanetza написа:Току-що на светофара на Галакси клуб в "Тракия"- Крома-2 с голям стикер на задното стъкло. Номера е РВ2661 и цвят графит- поне такъв ми се видя в дъжда.Колегата да се чувства поздравен- аз бях зад него на светофара.Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
Я да видим кой вчера ми пазеше място пред блока в Дружба с Фриймонт с големия стикер Х9913 мисля че беше :D :D . Колегата беше леееко освиркан , но внимавах заради късния час. П.С. Прекрасна машина. Поздравиex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
Fiat Croma 1.9 16V 2008г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар