Вчера през деня. По скоро около 15 в Света Троица уличката зад енергото светло сиво пунтo МК2 с кръгъл стикер. регистрацията ако не ме лъже паметта ВР 4909 или подобно.Поздрави, колата беше идеално чиста отвътре :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 5 (от 3.11.2014)
Collapse
X
-
Ewing написа:Вчера през деня. По скоро около 15 в Света Троица уличката зад енергото светло сиво пунтo МК2 с кръгъл стикер. регистрацията ако не ме лъже паметта ВР 4909 или подобно.Поздрави, колата беше идеално чиста отвътре :DЕдин за всички, всички за мен
Коментар
-
presinka написа:Ewing написа:Вчера през деня. По скоро около 15 в Света Троица уличката зад енергото светло сиво пунтo МК2 с кръгъл стикер. регистрацията ако не ме лъже паметта ВР 4909 или подобно.Поздрави, колата беше идеално чиста отвътре :DФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:presinka написа:Ewing написа:Вчера през деня. По скоро около 15 в Света Троица уличката зад енергото светло сиво пунтo МК2 с кръгъл стикер. регистрацията ако не ме лъже паметта ВР 4909 или подобно.Поздрави, колата беше идеално чиста отвътре :DNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Вчера на обяд,тъмно сива Крома СА 7204...на магистралата за Пловдив,поздрави колега,голяма бегачка е тази машинаEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
sportakus написа:Днес слетобяд освирках за поздрав една крома в Козлодуй, беше с голям стикер на задното стъкло, ако е колега от форума да не ме псува беше да го поздравя
Коментар
-
slonikon написа:Дам, там има и други Кроми. Дидо ги е облепил всичките с големите стикери и чака някой да клъвне. К’во ша прайш сега с тия жалки 20 см, дето ще ти останат просто не знам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар