Днес ми върви на колежки... Първата с тъмно синьо Браво на околовръстното към 6, движеше се посока Младост с малък стикер в ляво на задното стъкло, другата малко след това до Лукойл в Младост 4 до Бизнес Парк София с Брава и малък стикер в дясно на задното стъкло. И двете бяха подобаващо освиркани, не знам дали са чули и видели, щото все пак жена в колата е като звезда в небето, ти я виждаш, тя теб не! Поздрави колежки!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 5 (от 3.11.2014)
Collapse
X
-
Точно преди 20 - 30 мин на Орион , се разминах с колега обаче го караше момиче ( а имаше момче до нея ) Бравото беше много готино няма как да не е форумско 100 % ( имаше някакви стикери като от гонки ) мисля ,че номера беше 1889 ....Да се чувства поздравенFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ха сега да си признава кои колега работи на бул. Черни Връх № 107 (мисля).Засичам го няколко пъти там. Колата е Фиат Браво цвят : Син регистрацията не я запомних.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
curko написа:todorshalev написа:Ха сега да си признава кои колега работи на бул. Черни Връх № 107 (мисля).Засичам го няколко пъти там. Колата е Фиат Браво цвят : Син регистрацията не я запомних.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Бе ти упорито ме избягваш Като минаваш през Луковит, вместо да чакаш 20 минути на светофара, звънни да пием по кафе в хотела"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Бе ти упорито ме избягваш Като минаваш през Луковит, вместо да чакаш 20 минути на светофара, звънни да пием по кафе в хотелаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар