Kay_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 5 (от 3.11.2014)
Collapse
X
-
Ами, като всеки Фиат и твоя си има душа и характер. Нещо си му направила и сега то милота напук на теб, все се чупи. Да не е от розовите ботушки?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Curko днес беше жестоко освиркан от мен. :D Докато излизаше от паркинга на работното му място.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Снощи към 1:30 ми се стори че видях Фаиера на СУ и Ялта. Веско признавай сиFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
curko написа:todorshalev написа:Curko днес беше жестоко освиркан от мен. :D Докато излизаше от паркинга на работното му място.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
curko написа:todorshalev написа:Curko днес беше жестоко освиркан от мен. :D Докато излизаше от паркинга на работното му място.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
Кой беше вчера следобяд в тунела на Люлин посока центъра. Свирнах му и махнах, но не знам дали се усети защо Браво с голям и малък стикер, софийска регистрация, двама бяха вътре!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:Кой беше вчера следобяд в тунела на Люлин посока центъра. Свирнах му и махнах, но не знам дали се усети защо Браво с голям и малък стикер, софийска регистрация, двама бяха вътре!
Коментар
-
curko написа:Ewing написа:Кой беше вчера следобяд в тунела на Люлин посока центъра. Свирнах му и махнах, но не знам дали се усети защо Браво с голям и малък стикер, софийска регистрация, двама бяха вътре!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар