Вчера 16.05 винено стило с голям стикер при БИЦ ИЗОТ мина покрай мен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 5 (от 3.11.2014)
Collapse
X
-
Сиво Гранде Пунто СВ0179, преди малко карах зад него от зала Хр. Ботев до околовръстното. Свирнах на околовръстното ама май не ме отрази момичето. Имаше кръгло стикерче отзад.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Поздрави за колегата с тъмно синьо Браво с голям стикер на задното стъкло, който освирках петък вечер към 8 без 10 на магистрала Тракия. Уви е запомних регистрацията.
Пак тогава видях много запазено Купе цвят бордо с Пловдивска регистрация, но нямаше форумни стикери. Ако колегата все пак чете тук - Купенцето изглеждаше страшно добре, евалаFiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
-
Вчера се разминах, ако не греша, с колегата pr00f с Либрата (поне на него ми заприлича през стъклото) в с.Българене. След него през 2-3 коли караше още една форумна Либра, май бяха комплект И двете Либри имаха големи стикери отзад.
Ако не е бил Стефко, все е бил някой от Ланча клуба (които по подразбиране са и фиатаджии ).
Коментар
-
Тази сутрин около 7:40 на бул. Христо Ботев на светофара с бул. Сливница - тъмно зелена Брава със стикер от Италфест 2018, не видях номера обаче.Последна редакция от blue_coconut; 13.11.2018, 11:06.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар