днес към 14 часа сиво браво с броня от мареа и номер ако не се лъжа са9488 за осмиците съм сигурен излезе от балкан стар хаджи димитър голям стикер на задното стъкло ниско
Аз съм, колега, поздрави
Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
днес към 14 часа сиво браво с броня от мареа и номер ако не се лъжа са9488 за осмиците съм сигурен излезе от балкан стар хаджи димитър голям стикер на задното стъкло ниско
Аз съм, колега, поздрави
:D гоних те но ти зави към герена аз към кауфланда
Засечено бе Браво с розови джанти и голям стикер днес към 16 часа на петрол-а до ПЖИ-то в Слатина. Поздрави на собственика!
Това би трябвало да е Ани Днеска към 20:15 браво с малък стикер на Летище София Т1 към входа за към пистата
Ще да се е приготвяло за полет ПС: не се здържах
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Засечено бе Браво с розови джанти и голям стикер днес към 16 часа на петрол-а до ПЖИ-то в Слатина. Поздрави на собственика!
Ако и огледалата са били розови това е DaLinda Днес на Бриколаж на Цариградско форомен Daewoo Matiz паркиран,да си признава кой дезертьора
Това може да е на слоникон-а жената
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Аз, Аз!!! Ти само мина от там ли? Не съм видяла никой да сигнализира
Ти си лесна. Отивам при Дани и почвам да чакам...до 7 дена съм те видял хаха
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Минах от там бях с един зелен камион. Не сигнализирах, че тромбите са му много силни на Актроса
Нали те Актросите са така Curko отново на работа днес но се опитва да ме заблуди , паркирал с лицето към улицата .
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар