Току-що във Виница, пред аптеката видях Fiat Linea с форумни ленти на номера СВ9968АХ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 5 (от 3.11.2014)
Collapse
X
-
И аз преди час видях едно синьо Гранде Пунто. На АМ Струма,на голямото изкачване преди тунела в посока СФ. Имаше отзад стикерче и на страничен прозорец имаше нещо лепнато, което ми заприлича на стикер за ИталФестаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа: Преглед на мнениетоИ аз преди час видях едно синьо Гранде Пунто. На АМ Струма,на голямото изкачване преди тунела в посока СФ. Имаше отзад стикерче и на страничен прозорец имаше нещо лепнато, което ми заприлича на стикер за ИталФеста
P.S. Между другото сега се сещам - за втори път се засичаме.Последна редакция от blue_coconut; 10.09.2017, 21:54.
Коментар
-
Да, точно. И аз късно ти видях маркировките, нито номера запомних, нито шофьора видях...за това свирнах на разминаване.
П.П. И мен с фиата ме мъчи това изкачване. Горе има ограничение 110, а милата Брава зор със 100се качва.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Ела някоя неделя на среща със синия кокос на по кафе, че последно време намаляха фиатите на срещите...хахФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа: Преглед на мнениетоЕла някоя неделя на среща със синия кокос на по кафе, че последно време намаляха фиатите на срещите...хах
Ако и другите колеги ходят на срещите с алфи, нищо чудно, че фиатките са малко..
Коментар
-
blue_coconut написа: Преглед на мнениетоС
Ако и другите колеги ходят на срещите с алфи, нищо чудно, че фиатките са малко..
А за Хонди, Нисани и разни други даже няма да споменавам
Видях една форумна Марея тия дни, ама нищо не запомних
Беше в Сливен, със СН номер, с голям стикер на задното стъкло. Не запомних даже цвета на колата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар