Някой да е от тук с едно червено бижу Fiat uno с алуминиеви 13ки и те червени,но поизтъркани и стикер shark отстрани на предния капак,пред един блок в Благоевград ?
Разбрах те, даже и ти помахах за поздрав. Все пак нали аз ти дадох стикера. Оглеждах се за места пред месарницата.
Ами аз още от светофара на Космос те видях и първоначално си мислих, че е твоята кола. Но после нещо не можах да те позная и затова си помислих, че друг човек я кара.
Явно първоначалното ми предположение е било правилно.
Днес около 17.50 .На Цариградско шосе засякох колега с тъмносиньо браво СА 487.или нещо такова, с малък стикер долу вляво на задното стъкло ,свирнах и го поздравих с авариики.Не знам дали се усети,да се чувства поздравен .
Последна редакция от dimovdimitar; 23.02.2017, 22:09.
EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Видях:
На 03.03. в МОЛ Велико Търново - сиво Стило, с регистрация СН ... нещо си ... - отзад "Емов"* стикер, от едната страна кръгъл форумски, от другата - кръгъл от Италфест. Това някъде около 16 ч (+/- 30мин.)
На 02.03 в София, на Цариградско, около 19 ч. на последния светофар към Горубляне - сиво Пунто с голям кръгъл стикер отзад. Зави към Горубляне. За съжаление не видях регистрацията изобщо.
* Голям дълъг стикер с надпис Fiat Forum Bulgaria, с автор Емо phoenix-а.
Двуврато пунто мк2 , тъмно сиво със стикери на форума и италфелста. Днес към 18:00 близо до централна гара. Свирнах и после изгледах колегата тъпо щот го помислих за друг човек от форума. Поздрави.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Вчера засякох един колега с червено Фиат Купе на кръстовището на Сливница и Константин Величков, а днес пак на кръстовището преди кино Арена. Поздрави много лачена и грабва окото с тази ярко червена боя. Аз бях със светло синьо Браво, опитах се да те поздравя, ама не се получи, понеже не гледаше към мен.
Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
Коментар