Гранде Пунто с номер 0435 и кръгъл стикер на задния прозорец преди 20-30 минути на Цариградско шосе в посока Горубляне. Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 5 (от 3.11.2014)
Collapse
X
-
Днес към 14 ч.бях на паркинга на Лидъл на Резбарска.И ме усвирка яко някой с Пунто МК2,но се движеше и го видях в последния момент.Нали си бях паркирала и не мислех,че може и спряла да върша неща,заслужаващи клаксон )Пунтото беше св.сиво или бяло МАЙ???Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
dkenanova написа:Днес към 14 ч.бях на паркинга на Лидъл на Резбарска.И ме усвирка яко някой с Пунто МК2,но се движеше и го видях в последния момент.Нали си бях паркирала и не мислех,че може и спряла да върша неща,заслужаващи клаксон )Пунтото беше св.сиво или бяло МАЙ???2011 - 2016FIAT Punto mk2 1.2 8v
2016- Fiat punto mk2 1.2 8v
2017- Fiat Grande punto 1.2 8v
Коментар
-
Miroslav-punto написа:Е бяло сега! Вярно че е измито ама... Но този път те освирих че онзи ден в Хиподрума бях със служебната свирнах ама ти такмо паркираше НА ЗАВОЙ :D .Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Колеги, чие е това Стило?Днес около 17 часа го снимах на ЕКО в Дружба. Аз зареждах гориво и се повъртях, но така и не разбрах кой го кара. Имаше едно момиче с две момчета си говореха, но ми беше неудобно да ги заговоря. Пък и бяха доста по-настрани. Както виждате от снимката, Стилото има парктроник (изглежда оригинал), лепенка Абарт, но не посмях да погледна вътре за характерните абартовски неща, защото... вътре имаше гооолям пес.Ако се вгледате, ще му видите ушите. Поздрави на колегата!Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар