Мене пък никой не ме засича :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 5 (от 3.11.2014)
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:stilo_new написа:Ами аз влизам във форума, ама нямам никакви стикери, а няма от къде да си взема, въпреки че искам. Така че не ме забелязват.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Predatorsi написа:white_shark написа:Колегата със светло сивото Стило комби и голям стикер отзад,с който се засякохме днес на обяд по пътя към Бургас от разклона за Българово ако пише тук и чете темата може да ми пише на ЛС да ми каже как мога да си получа клипчето,което засне жена му,че ми е интересно да се видя отстрани в движение.Аз бях с кафевия МосквичEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:Predatorsi написа:white_shark написа:Колегата със светло сивото Стило комби и голям стикер отзад,с който се засякохме днес на обяд по пътя към Бургас от разклона за Българово ако пише тук и чете темата може да ми пише на ЛС да ми каже как мога да си получа клипчето,което засне жена му,че ми е интересно да се видя отстрани в движение.Аз бях с кафевия МосквичФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:white_shark написа:Predatorsi написа:white_shark написа:Колегата със светло сивото Стило комби и голям стикер отзад,с който се засякохме днес на обяд по пътя към Бургас от разклона за Българово ако пише тук и чете темата може да ми пише на ЛС да ми каже как мога да си получа клипчето,което засне жена му,че ми е интересно да се видя отстрани в движение.Аз бях с кафевия МосквичAlfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар