Типо 7747 или нещо такова беше, преди около половин час го задминах на околовръстното.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 5 (от 3.11.2014)
Collapse
X
-
stilo_new написа:Ами аз влизам във форума, ама нямам никакви стикери, а няма от къде да си взема, въпреки че искам. Така че не ме забелязват.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
TopnegoTo написа:Кой е колегата с черно Браво 8883? Беше паркирал пред блока ми днеска към 4. И преди това към 2:30 колегата BANKOV засечен до Бизнес парк София.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:TopnegoTo написа:Кой е колегата с черно Браво 8883? Беше паркирал пред блока ми днеска към 4. И преди това към 2:30 колегата BANKOV засечен до Бизнес парк София.Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
Снощи на бул. "Драган Цанков" в посока към центъра черно Bravo с рег.№ CA 4586 KT.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Колегата със светло сивото Стило комби и голям стикер отзад,с който се засякохме днес на обяд по пътя към Бургас от разклона за Българово ако пише тук и чете темата може да ми пише на ЛС да ми каже как мога да си получа клипчето,което засне жена му,че ми е интересно да се видя отстрани в движение.Аз бях с кафевия МосквичEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:Колегата със светло сивото Стило комби и голям стикер отзад,с който се засякохме днес на обяд по пътя към Бургас от разклона за Българово ако пише тук и чете темата може да ми пише на ЛС да ми каже как мога да си получа клипчето,което засне жена му,че ми е интересно да се видя отстрани в движение.Аз бях с кафевия МосквичFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар