Мареа СА КТ и малък стикер днес влизайки в поделението в Хасково докато правихме тактика..Някой колега военнослужещ беше.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Вчера към 17:30 17:40 на бул. Брюксел посока летището на светофара синьо браво с стикер в десния край на задния прозорец свирках стабилно но не знам колегата дали ме видя да се чувства поздравен :P
FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
FIAT MAREA 1.6 16V 103hp
СА8179 на кака Вили тротинетката ли, беше Вчера на Вардар и Стамболийски към 18:30
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
СА8179 на кака Вили тротинетката ли, беше Вчера на Вардар и Стамболийски към 18:30
цъ, нейната е с номер като за блондинки да го помни лесно
Е тогава да си признава кой е. Сива Брава, с лети джанти фиатски и с лента на форума на задния номер Заради дъждовното време, така му бяха замъглени прозорците (типично за всеки фиат), че не можах да видя кой кара
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Днес първо е забелязано синьо Браво 0317 (май беше) на бензиностанция Газпром на Цв. Лазаров, до борсата. След това на паркинга на Баумакс синьо Пунто 4227. И накрая на бензиностанция Петрол се поздавихме с синьо Браво с розови джанти и лайсни на вратите (предполагам колежката Далинда). Да се чустват поздравени.
Около 18.00 на светофара на Вардар и Възкресение вишнево браво ЕН ... колям и малък стикер на задния джам. Свирнах, но бях една кола назад и в другата лента и май не се усети.
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар