Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Минаване на ГТП след градушка ... проблем ли е заради камери

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Минаване на ГТП след градушка ... проблем ли е заради камери

Може ли да мине кола нагъната от градушката на ГТП или ще я върнат за външен вид.. стъклата са сменени и предното и задното но капака, калниците и по тавана си има вдлъбнатини, понеже не е щета и нямам пълно каско задължен ли съм да го оправя на собствена сметка преди прегледа?
    old car: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp '97 | now - new car: Fiat Bravo Jtd 1.6 120hp '11

Ще е интересно и за мен. Смених предното стъкло, но си има, макар и не фрапиращи вдлъбнатини по предния капак и тук-таме. Аз съм за предлед чак догодина април, но е хубаво някой ако е минавал в такъв вид да сподели.
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Абе хора, вие къде ги минавате тия прегледи?!?Аз живях в София само 5 месеца и прекарах 4 служебни и личната си кола на ГТП без проблеми.Имаха по много забележки колите, особено служебните, но не ме върнаха. Никой не познавах, като отидох първия път с моята служебна кола. После ходих с момчетата с другите служебни коли, и накрая вече бяхме като приятели с персонала в пункта.Коментара на шефа на пункта беше - абе вие в тая фирма имате ли поне една изправна кола? Кво се притеснявате за някакви си вдлъбнатини?!Пробвай в същия пункт, колега, близо е до Банишора - до ОМВ-то на бул."История славянобългарска" (ул.202).

Коментар

Не разбира се..........

Коментар

По какъв начин вдлъбнатините правят колата неизправна?

Коментар

Надявам се да сте прави, но най-спокоен ще съм ако някои които е минавал по този начин или пък работи в такъв пункт може да го потвърди на 100%. За колата за която говора е едно пежо което мисля да купя от един съсед и на мен не ми пречи това че няма външен вид. Не знам дали камерите които са само да следят дали се провежда прегледа и дали хората там си вършат работата а не прескачат някои стъпки. Помня че при прегледа в кат когато си слагаш номера на колата връщат за външен вид понеже баща ми са го връщали така в кат с 1 месец отсрочка да оправи колата, ставаше дума за натиснат калник на някакво колче (така си доиде в БГ).
            old car: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp '97 | now - new car: Fiat Bravo Jtd 1.6 120hp '11

Коментар

В КАТ е едно, по прегледите друго.
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Колега, този въпрос е по-подходящ за някой западноевропейски форум. Тука може и без кола да минеш ГТП .
                Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
                Punto GT 1.4 Turbo '99
                Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

Painfall написа:
                  А знаеш ли, че със спукано стъкло имат право да те пуснат, но ако не ти работи клаксона нямат Всичко в тази държава е направено да ти взима и малкото пари които изкарваш Според мен ще минеш без никакъв проблем, даже няма и да повдигнат въпроса с вдлъбнатините.

Коментар

chaveto написа:
                    но ако не ти работи клаксона нямат
                    Пф никога не са ме карали да натискам клаксона ама и по добре че на стилото не работи
                    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                    .

Коментар

chaveto написа:
                      Painfall написа:
                      А знаеш ли, че със спукано стъкло имат право да те пуснат, но ако не ти работи клаксона нямат Всичко в тази държава е направено да ти взима и малкото пари които изкарваш Според мен ще минеш без никакъв проблем, даже няма и да повдигнат въпроса с вдлъбнатините.
                      Знам и все пак, това какво общо има с ламарините :D

Коментар

Ако са ти познати или в малък град няма за какво да те върнат, дето каза колегата, може и без кола. Ама има и коректни, дето проверяват и чистачките (до ТУ в самолетния хангар са доста серд, от както ги хванаха да правят шмекерлъци).
                        FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

На последния ГТП с БМВ-то така го провериха, че не е истина.Дори човек сядаше на всяка седалка и си закопчаваше колана. И след като го закопчее го дърпаше рязко, за да провери дали сработва.Такава проверка не бях виждал до сега. :D
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ей чак да сяда :D При мен само отваряше вратите и ги подпипваше коланите :DЗа външния вид може да те отрежат, ако имаш липсващи едрогабаритни части - например броня или част от нея или липсващ светлоотразител отзад, прекомерно голямо поле на ръжда и от такъв тип фрапантни липси или удари. Също по някои пунктове се заяждат, ако имаш някоя калник в друг цвят.Ако не минеш ти издават 14дневен преглед на един лист, с който може да караш само до сервиз, където да се отстрани повредата.За градушките направо не мога да разбера от къде ви хрумва такова нещо. В официалните сервизи на вносителите записват за юли-август 2015... До тогава да спрат ли от движение тия коли според вас...

Коментар

Painfall написа:
                              chaveto написа:
                              Painfall написа:
                              Знам и все пак, това какво общо има с ламарините :D
                              Има общо защото така е направено за да те цакат.На ГТП минаваш със спукано стъкло, но ако те спре КАТ не минаваш Същото е за клаксона и за още куп неща. Демек ще те пуснат и ти си мислиш, че си изряден, но в следващия момент те спира чичко полицай и ти иска парички
                              BO написа:
                              На последния ГТП с БМВ-то така го провериха, че не е истина.Дори човек сядаше на всяка седалка и си закопчаваше колана. И след като го закопчее го дърпаше рязко, за да провери дали сработва.Такава проверка не бях виждал до сега. :D
                              При мен на последното даже не си карах аз парахода. На входа на канала ми взеха всички документи и един се настани и той прекарва през валовете..... сядаха по седалките, гледаха коланите. Абе навсякъде и бръкнаха, даже и датчик за вибрациите на мотора слагаха

Коментар

Working...
                              X