Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Минаване на ГТП след градушка ... проблем ли е заради камери

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това на луната ли става? Щото докато не го направят със закон няма шанс да дам някой друг да ми минава валовете.

Коментар

vital написа:
      Това на луната ли става? Щото докато не го направят със закон няма шанс да дам някой друг да ми минава валовете.
      Ти сигурно ако си закараш автомобила на сервиз и там няма да дадеш на приемчика да провери автомобила и да го вкара в сервиза Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коментар

Не знам, аз като видя, че започват да се престарават и ги сменям. Така се случи с предишните. Вярно, че ми имат историята за 5 години назад, и знаят, че колата е безпроблемна, ама аз не мога да рискувам заради някоя глупост да остана без кола, щото са решили да правя показно на камерите точно с моята. На 15 годинки е все пак.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

vital написа:
          Ти пък все едно някой ще се упражнява върху жена ти. Тези валове много страшни ти идват.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Аз само се заинтересувах, да ства лафа. тази година и аз си смених ГТП-то защото ми казаха къде и кодова дума каква и с метановата минах за 38 лв.
            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Това щото срещу гаража ми има пункт за ГТП и гледам как още 7,30 - 8,00 тоя дето ги вкарва колите си пийва биричка или просто лееекичко залита Поради което ходя на другия край на София на преглед

Коментар

Днес минах прегледа, нямаше проблем.
                old car: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp '97 | now - new car: Fiat Bravo Jtd 1.6 120hp '11

Коментар

Working...
                X