Има ли наредба в закона,чрез която може да бъдеш глобен ако винетният ти стикер е с нарушена цялост при положение,че имате и 2-рата част!И какъв е размера на глобата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за винетка.
Collapse
X
-
След толкова потрошени от градушката стъкла,едва ли се заяждат .Силно се съмнявам да са издали дубликати на всички пострадали. Щом и втората част е у теб и ако си пазиш и касовата бележка ,не ми се вярва да ти се заяждат. Аз лично карах 2 месеца със винетка в жабката.предното ми стъкло беше на сол.Ходих в пътното и ме отсвириха ,че до де ми дойде дубликат,щял да мине остатъка от годината. Винетката със залепналите по нея стъкла и протокола от КАТ ми бяха в жабката и при проверка ги представях. Спираха ме няколко пъти и винаги проявяваха разбиране.
Коментар
-
И аз като пострадал от градушката съм с раздърпана винетка. 1 цяло парче е, но е бая накривена, лъскавото е залепено накриво, самата винекта се крепи залепена на 1/3 та от повърхността си, защото останалото е напипано с пръсти. Проверяваха ме, ама само като видят ламарините какви са накривени и нищо не казват. Само гледат дали са валидни прегледи, граждански.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар