Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за винетка.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос за винетка.

    Има ли наредба в закона,чрез която може да бъдеш глобен ако винетният ти стикер е с нарушена цялост при положение,че имате и 2-рата част!И какъв е размера на глобата?

    #2
    След като винетния стикер е с нарушена цялост, значи е невалиден и след като е невалиден и имаш 2рата част, трябва да си вземеш нов или да си купиш нов, ако ти излиза по-евтино.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

    Коментар


      #3
      Ясно това и аз си мислех,но и както се изразих че е с нарушена цялост не беше много уместно,тя си е цяла просто малко от сребристото липсва.

      Коментар


        #4
        След толкова потрошени от градушката стъкла,едва ли се заяждат .Силно се съмнявам да са издали дубликати на всички пострадали. Щом и втората част е у теб и ако си пазиш и касовата бележка ,не ми се вярва да ти се заяждат. Аз лично карах 2 месеца със винетка в жабката.предното ми стъкло беше на сол.Ходих в пътното и ме отсвириха ,че до де ми дойде дубликат,щял да мине остатъка от годината. Винетката със залепналите по нея стъкла и протокола от КАТ ми бяха в жабката и при проверка ги представях. Спираха ме няколко пъти и винаги проявяваха разбиране.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

        Видео от Италфест 2011

        Коментар


          #5
          И аз като пострадал от градушката съм с раздърпана винетка. 1 цяло парче е, но е бая накривена, лъскавото е залепено накриво, самата винекта се крепи залепена на 1/3 та от повърхността си, защото останалото е напипано с пръсти. Проверяваха ме, ама само като видят ламарините какви са накривени и нищо не казват. Само гледат дали са валидни прегледи, граждански.

          Коментар

          Working...
          X