Вчера се разминахме с него на Раковска... Много , НЕВЕРОЯТНО красива кола, направо , сарчицето ми слезе в петите, а колегата ми каза, че съм бил ненормалник, защото заподскачах в колата и взех да издавам несвързани и нечленоразделни звуци... Та това ми е една от най-любимите коли. Аз си гледам едно такова над бюрото жълто 1:24 на Burago и досега не бях се озовавал до такова толкова близко до истинско такова (под метър...) Чуството е направо неописуемо, па и без да поскаш да го караш... Само ей така, да протегнеш ръка и да го пипнеш... П.С.: аз ли съм назад с информацията или го има този красавец от скоро?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Черно Lamborghini Murcielago в София? О-о-о Да-а-а-а!
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Re: Черно Lamborghini Murcielago в София? О-о-о Да-а-а-а!
bubachko написа:Вчера се разминахме с него на Раковска... Много , НЕВЕРОЯТНО красива кола, направо , сарчицето ми слезе в петите, а колегата ми каза, че съм бил ненормалник, защото заподскачах в колата и взех да издавам несвързани и нечленоразделни звуци... Та това ми е една от най-любимите коли. Аз си гледам едно такова над бюрото жълто 1:24 на Burago и досега не бях се озовавал до такова толкова близко до истинско такова (под метър...) Чуството е направо неописуемо, па и без да поскаш да го караш... Само ей така, да протегнеш ръка и да го пипнеш... П.С.: аз ли съм назад с информацията или го има този красавец от скоро?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Реклама
Collapse
Коментар