с новите джанти направо си е яко стабилен самолет...хем вирната като Г-класа на цедес...хем стабилна като състезателна...а тя си и върви с тва леко купе...160 си ги няма за нищо..добре че окачването ми е перфектно иначе да съм се фейнал някаде...скоро като я боядисам мога да я бартеросам за някое фиат coupe
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
рекорд с фиат панда - стрелката на края на километража...160
Collapse
X
-
Видях ти Пандата миналата седмица на ул. Шипка Мини на някоя среща да я видим с новите джантиFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
.
е да аз на шипка работя....като стар опълченец на среща непременно ще мина стига да се поосвободя а двигателя на пандата си е 1000 кубика 45 коние но е супер запазен и бях и без гърне....бях като самолет без гърне....а двигателя на другата ми кола-ланчия не мога да го оправя още но съм говорил с един познат и се надявам скоро да станеFIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA
Коментар
-
Re: рекорд с фиат панда - стрелката на края на километража..
borchev написа:с новите джанти направо си е яко стабилен самолет...хем вирната като Г-класа на цедес...хем стабилна като състезателна...а тя си и върви с тва леко купе...160 си ги няма за нищо..добре че окачването ми е перфектно иначе да съм се фейнал някаде...скоро като я боядисам мога да я бартеросам за някое фиат coupeFitat Marea Weekend '99 ELX 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Panda
ьхшиьъсш написа:Здравейте,И аз карам същата 1000ie и максималната скорост наистина е 160.Имам обаче следния проблем малките обороти ту се увеличават ту се намаляват. Кажете ми моля какво да сменя (да се надяваме че не колата) за да реша проблема.БлагодаряFitat Marea Weekend '99 ELX 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар