Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С.А."Д.А.Ценов"Свищов

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pr_00f написа:
    Айде кой е ходил с Нейков по планините?Бързичко да си признава
    А ти бил ли си на "Свободен достъп" в академията. 98 година си беше гъзария да идеш на интернет в 7 и 30 сутринта, щото после връзката се скапваше

Коментар

Ето и една снимка мисля че от 2000 или 2001 година :D В кабинета по арабски както винаги кипи високоакадемична атмосфера. Ех години, ех спомени Аз съм тоя дето на снимката е изрусен
      Прикачени файлове

Коментар

soulkeeper написа:
        BatVas написа:
        Aз съм завършил финанси 2002 година . Ех да можеше студентските години да се върнат и сега да съм първи курс студентче, да се мотам по кафета с колежките, да ходя на купончета, да се качвам по гръмоотводите на студентските общежития (щото някои портиерки са лоши и ме гонят в 00.00 часа - трябва да се връщам по гръмоотвода до първия светещ прозорец - това е малко трудно като си пил 3 водки) и т.н.т Спомени, спомени "Студенски години- сладък животтаз вечер теренче- утре белотстудентски години - Защо сте само пет?Ах защо не бяхте петдесет и пет! "или "Запишиме тате във ВФСИ, ВФСИда натрупам тате много пари. ВФСИ много жени все хуависамо да имаш малко пари"ВФСИ (Висш Финансово Стопански Институт) това е старото има на СА "Д.А.Ценов"
        Колега ти да не си бил торист,в академията ?
        Еми като се успивах за спорт - трябваше да ходя на някакви екскурзии по планините за да ми зачетат 3 присъствия. Иначе бях при Костов на тенис на корт - ако това имаш впредвид за турист.Иначе съм почнал 97 година, ама една година прекъсвах(като ходих в Англия ,99 година) Ама песните си ги знам от различните му купони с китара - Момчетата които свириха са : Борката, Иво от Видин,Лъчо и Тихомир от Свищов - последните трима активни планинари Знам много песнички - общо взето за програма 4 часа без повторения - а иначе тия въпросните като се съберат могат да изкарат много повече-особенно Лъчо и ТишоА относно свободния достъп - много добре си спомням 1997 година - тогава в интернет прохождаше в Бг и в канал Свищов на mirc да речем имаше толкова хора колкото в канал София-общо взето провинцията беше представена от Свищов(то затова и много хора вместо икономисти станаха програмисти и Уеб дизайнери)просто защото имаха достъп до интернет доста по рано и май бяхме единствените с толкова компютри за свободен достъп в БГ И сега срещам хора които помня от 97г че се интересуваха от компютри и работят в ИТ сферата (някой даже за известни фирми в Англия , германия. щатите- аз понеже съм и геймърчр - имам познат които работи и за Юби Софт(прави игри) :D
        Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
        Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
        Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
        Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
        MB CLK - 430 V8

Коментар

Васееее ама ти и Тишо и Лъчката ли познаваш бе. Лелеее какви свинщини сме заформяли с тях. А по планини съм ходил защото ми е кеф, не заради присъствия. Имаше си доста сериозна компания. Бтв и сега все същите хора се събират поне 2 пъти в годината за културно масови мероприятия. За съжаление покрай дребния изверг ми се натрупаха доста неизвинени отсъствия от тези сбирки. Сега я чакаме да стане на 2 години и я юрваме по планините.Относно свободния достъп - не съм ходил ама като знам какви таралясници им бяха машините да не съм луд и да ходя де.Също си мисля че лекинко грешиш за #Svishtov не е бил чак толкова голям по него време. А и това че съм си чатил по IRС - повярвай ми няма нищо общо с избора ми на професия. Радвам се че не станах финансист и избягах на време. Не е за мен това
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Working...
          X