ще ти пусна само че тогава бях с дълга коса пък сега съм се подкъсил :D .......и стига да знам как да я кача
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С.А."Д.А.Ценов"Свищов
Collapse
X
-
iko79 написа:142-не бяха ли апартаменти? Вече съм позабравил номерацията 144 или 142. Там познавах един пич от Плевен. Приятелката му беше МИО, само че заминаха за чужбина на бригада и изгубих кординатите им.
Коментар
-
Aз съм завършил финанси 2002 година . Ех да можеше студентските години да се върнат и сега да съм първи курс студентче, да се мотам по кафета с колежките, да ходя на купончета, да се качвам по гръмоотводите на студентските общежития (щото някои портиерки са лоши и ме гонят в 00.00 часа - трябва да се връщам по гръмоотвода до първия светещ прозорец - това е малко трудно като си пил 3 водки) и т.н.т Спомени, спомени "Студенски години- сладък животтаз вечер теренче- утре белотстудентски години - Защо сте само пет?Ах защо не бяхте петдесет и пет! "или "Запишиме тате във ВФСИ, ВФСИда натрупам тате много пари. ВФСИ много жени все хуависамо да имаш малко пари"ВФСИ (Висш Финансово Стопански Институт) това е старото има на СА "Д.А.Ценов"Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
MB CLK - 430 V8
Коментар
-
BatVas написа:Aз съм завършил финанси 2002 година . Ех да можеше студентските години да се върнат и сега да съм първи курс студентче, да се мотам по кафета с колежките, да ходя на купончета, да се качвам по гръмоотводите на студентските общежития (щото някои портиерки са лоши и ме гонят в 00.00 часа - трябва да се връщам по гръмоотвода до първия светещ прозорец - това е малко трудно като си пил 3 водки) и т.н.т Спомени, спомени "Студенски години- сладък животтаз вечер теренче- утре белотстудентски години - Защо сте само пет?Ах защо не бяхте петдесет и пет! "или "Запишиме тате във ВФСИ, ВФСИда натрупам тате много пари. ВФСИ много жени все хуависамо да имаш малко пари"ВФСИ (Висш Финансово Стопански Институт) това е старото има на СА "Д.А.Ценов"
Коментар
-
BatVas написа:Aз съм завършил финанси 2002 година . Ех да можеше студентските години да се върнат и сега да съм първи курс студентче, да се мотам по кафета с колежките, да ходя на купончета, да се качвам по гръмоотводите на студентските общежития (щото някои портиерки са лоши и ме гонят в 00.00 часа - трябва да се връщам по гръмоотвода до първия светещ прозорец - това е малко трудно като си пил 3 водки) и т.н.т Спомени, спомени "Студенски години- сладък животтаз вечер теренче- утре белотстудентски години - Защо сте само пет?Ах защо не бяхте петдесет и пет! "или "Запишиме тате във ВФСИ, ВФСИда натрупам тате много пари. ВФСИ много жени все хуависамо да имаш малко пари"ВФСИ (Висш Финансово Стопански Институт) това е старото има на СА "Д.А.Ценов"
Коментар
-
pr_00f написа:Айде кой е ходил с Нейков по планините?Бързичко да си признава
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар