Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С.А."Д.А.Ценов"Свищов

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ще ти пусна само че тогава бях с дълга коса пък сега съм се подкъсил :D .......и стига да знам как да я кача

Коментар

142-не бяха ли апартаменти? Вече съм позабравил номерацията 144 или 142. Там познавах един пич от Плевен. Приятелката му беше МИО, само че заминаха за чужбина на бригада и изгубих кординатите им.

Коментар

iko79 написа:
        142-не бяха ли апартаменти? Вече съм позабравил номерацията 144 или 142. Там познавах един пич от Плевен. Приятелката му беше МИО, само че заминаха за чужбина на бригада и изгубих кординатите им.
        144 беше апартамент, ние бяхме до тях точно. А от Плевен там бяха Явор и Виктор, и аз им загубих дирите Айде дай снимка бе човек

Коментар

Ще пусна. Тази вечер ще се опитам да кача снимка :D

Коментар

94-97 полувисшия - финанси 97-98 казарма98-2000 Академията - пак финанси (през този период държах и компютърна зала+металска кръчма) Така че може да намеря познати През цялото време съм бил по квартири.
            Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
              94-97 полувисшия - финанси 97-98 казарма98-2000 Академията - пак финанси (през този период държах и компютърна зала+металска кръчма) Така че може да намеря познати През цялото време съм бил по квартири.
              Пускай и ти снимка, със сигурност сме се виждали някъде :D

Коментар

Eто една актуална с бебока.Снимки от онова време не ми се намират под ръка.В Свищов а и не само там съм известен с прякора "Професора"
                Прикачени файлове
                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

На кое викаш метал кръчма?

Коментар

Aми компютърната ни зала беше на ул. 3-ти март, до полувисшия институт.. Първо беше само зала а после добавихме една кръчмичка в която се слушаше само чалга :D

Коментар

Хайде бе колеги какво стана с хубавата тема, никой не пише вече.

Коментар

Aз съм завършил финанси 2002 година . Ех да можеше студентските години да се върнат и сега да съм първи курс студентче, да се мотам по кафета с колежките, да ходя на купончета, да се качвам по гръмоотводите на студентските общежития (щото някои портиерки са лоши и ме гонят в 00.00 часа - трябва да се връщам по гръмоотвода до първия светещ прозорец - това е малко трудно като си пил 3 водки) и т.н.т Спомени, спомени "Студенски години- сладък животтаз вечер теренче- утре белотстудентски години - Защо сте само пет?Ах защо не бяхте петдесет и пет! "или "Запишиме тате във ВФСИ, ВФСИда натрупам тате много пари. ВФСИ много жени все хуависамо да имаш малко пари"ВФСИ (Висш Финансово Стопански Институт) това е старото има на СА "Д.А.Ценов"
                        Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
                        Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
                        Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
                        Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
                        MB CLK - 430 V8

Коментар

BatVas написа:
                          Aз съм завършил финанси 2002 година . Ех да можеше студентските години да се върнат и сега да съм първи курс студентче, да се мотам по кафета с колежките, да ходя на купончета, да се качвам по гръмоотводите на студентските общежития (щото някои портиерки са лоши и ме гонят в 00.00 часа - трябва да се връщам по гръмоотвода до първия светещ прозорец - това е малко трудно като си пил 3 водки) и т.н.т Спомени, спомени "Студенски години- сладък животтаз вечер теренче- утре белотстудентски години - Защо сте само пет?Ах защо не бяхте петдесет и пет! "или "Запишиме тате във ВФСИ, ВФСИда натрупам тате много пари. ВФСИ много жени все хуависамо да имаш малко пари"ВФСИ (Висш Финансово Стопански Институт) това е старото има на СА "Д.А.Ценов"
                          Колега ти да не си бил торист,в академията ?
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

BatVas написа:
                            Колега 98 година ли си започнал следването?

Коментар

Айде кой е ходил с Нейков по планините?Бързичко да си признава

Коментар

pr_00f написа:
                                Айде кой е ходил с Нейков по планините?Бързичко да си признава
                                Това някой от даскалите по спорт ли е? Аз бях при един Кузманов, на бодибилдинг. Тоя човечец колко беше зле горкия... Та той ни караше да ходим по някакви планини за да си оправим отсъствията по спорт ама нямаше балами

Коментар

Working...
                                X