Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложете твърд диск за лаптоп

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз за по лесно ползвам DLNA сървър на единия лаптоп , на който имам 630gb само за филми ,на отделен диск на мястото на записвачката.Телевизора си има DLNA клиент и всичко се гледа перфектно без накъсвания на 150 мегабитова мрежа.На външен диск , или обикновен сложен в чекмедже , закачени към рутър много бързо им се взима здравето , слабо захранване ли що ли не знам.
    FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

Хора, вие ми говорите за някви филми по 4-5-8-10 мегабита максимум. Такива си ги гледам и на телефона, дето се вика, без проблеми. Аз като гледам филм, искам да мога да го гледам навсякъде вкъщи, а не да ходя да го гледам на определен телевизор и определен компютър, през 3 стаи в четвърта. И като искам да си пусна някой блу-рей, еле пък ако е 3Д? Кво правим? На такива филми потока на моменти достига над 50 мегабита. И ако рутера успява да чете от диска само с 16-20-25 мегабита в секунда, нали се сещате? Кел файда, че кабелната мрежа е гигабитова към съответния компютър, като четенето едва минава 20. Колкото до флашката - числата бяха примерни. На ЮСБ 2.0 си постига значителни скорости, а на 3.0 - още по-високи. Исках да кажа, че флашката е добра и дори бавния ми компютър чете от нея достатъчнно бързо, но рутерът не може да чете така.

Коментар

Оги, преди 16 години дир.бг се зареждаше за 1-2-3- минути... Я се нашари из цялата къща с оптика, че да ти тръгне скоростта

Коментар

Working...
        X