Колеги, това добър вариант ли е? Цената е добра и е с по-висока скорост http://www.emag.bg/hard-disk-za-lapt.../pd/DW9YJBBBM/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложете твърд диск за лаптоп
Collapse
X
-
style34 написа:Това изглежда доста добре и ги гледах, но никой не ги предложи. Пфу един хард да избере човек е сложна работа. :DFIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
ogi28b написа:Ред.: С тия преходници не се ли разваля дизайна? Имам един Ацер, на който ДВД-то, погледнато отстрани, е до половината право, а надолу е скосено на 45 градуса. Не знам дали ме разбирате, ама с тоя дизайн си трябва преходник специално за модела като че ли, иначе няма да пасне на линията на корпуса.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ей това поръчах. Вчера беше 108 лева в EMAG, но добрите ви коментари за магазина надделяха и го взех от там. Дано всичко е ок. Харесал съм и едно SSD за около 150 лева и мисля скоро да грабна и едно такова. Мерси на всички за съветите!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Ей това поръчах. Вчера беше 108 лева в EMAG, но добрите ви коментари за магазина надделяха и го взех от там. Дано всичко е ок. Харесал съм и едно SSD за около 150 лева и мисля скоро да грабна и едно такова. Мерси на всички за съветите!emzo написа:Ако искаш сторидж купи си един евтин тп линк рутер с usb и му бодни един голям диск.
Коментар
-
ogi28b написа:....върху която се предполага, че пише и чете доста по-бързо от хард-диск. ....Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Оги, гледах някакви SSD-та около тази сума, 128 GB, примерно този http://sky.bg/Details.aspx?ID=20899.Относно хард, закачен на рутер. Имам бърз рутер, на него закачен мултимедиен плеър Western Digital и към него вързан външен хард диск. Сега, не знам къде е проблема, дали в плеъра, но трансфера на данни е в пъти по-бавен. Когато прехвърлям филми от лаптопа на харда по мрежата става доста бавно и го правя или когато не бързам или когато файлът е не по-голям от 2 ГБ. Иначе просто го свалям и го закачам на лаптопа. Забрави да прехвърлиш филм 20-30 ГБ. То може, но за няколко часа. Рутерът е в пряка видимост с лаптопа на около 4 метра разстояние.Не че гледам такива филми, при положение, че рипове от 6-8 ГБ дават страхотно качество, но все пак не е решение според мен.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Ewing написа:ogi28b написа:....върху която се предполага, че пише и чете доста по-бързо от хард-диск. ....
Коментар
-
Оги: ако е 100мегабита на запис съм съгласен че флашката е ок, но ако е на четене не е нищо особено, това са около 12 мегабайта/с. Аз имам една КорсарГТ и на читав компютър чете с около 30мегабайта и записва с около 15 което е около 240мегабита за четене. За USB2 толкоз. Далеч съм от мисълта че това може да се постигне на друго устройство различно от ПС или лаптоп, но е факт че го може. ето какво може една истинска USB3 флашка. http://www.corsair.com/en-us/flash-v...riveцъкаш на tech specs и четеш цифрите те са мегабайти . когато купувах моята се ръснах но е съжалявам. Като си ъпгрейдна нкоКато се замисля и 100мегабита трябва да е достатъчно за нормално гледане на HD филми тях битрейтане мопня колко име ама на далие повече от 10тина мегабита със все звука.Това за MPEG2 а ако е на H.264 мисля е по малко но съм позабравил точните цифри.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
Оги: ако е 100мегабита на запис съм съгласен че флашката е ок, но ако е на четене не е нищо особено, това са около 12 мегабайта/с. Аз имам една КорсарГТ и на читав компютър чете с около 30мегабайта и записва с около 15 което е около 240мегабита за четене. За USB2 толкоз. Далеч съм от мисълта че това може да се постигне на друго устройство различно от ПС или лаптоп, но е факт че го може. ето какво може една истинска USB3 флашка. http://www.corsair.com/en-us/flash-v...riveцъкаш на tech specs и четеш цифрите те са мегабайти . когато купувах моята се ръснах но е съжалявам. Като си ъпгрейдна някя от машините с USB3 пак ще търся такава.Като се замисля обаче и 100мегабита трябва да са достатъчно за нормално гледане на HD филми тях битрейта не мопня колко им е ама на далие повече от 10тина мегабита със все звука. Това за MPEG2 а ако е на H.264 мисля е по малко но съм позабравил точните цифри.Признавам си не съм имал допир с рутери с USB и само гадая за причината. докато не си поиграя не мога да бъда по конкретен. Но пак твърдя че при ненатоварен рутер с разни торенти файъруоли и т.н. по време на прехвърлянето не би трябвало да му е проблем нито при файлшер нито при медиасървър.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар