Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложете твърд диск за лаптоп
Collapse
X
-
Добър вариант е да сложиш 128ГБ SSD като основен в гнездото на лаптопа , има ги в емаг по 120-130 интелските мисля че са с 5 години гаранция.На мястото на DVD -на лаптопа слагаш един преходник , 7-10 лв са в ибей , и в него стандартен 2,5 инчов диск за лаптоп , гигабайти - колкото стигнат парите , като пак гледаш голяма гаранция.http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...+Drive&_sop=15FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
Hypnotical написа:Това с преходника и ССД основен е добър вариант, но гледам човека иска нещо до 150лв А иначе в Скай нещата наистина са най-достъпни, а и обслужването им е много добро.
Коментар
-
ogi28b благодаря, не знам защо се бях заблудил че са 4 чертичките Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 А освен дизайна, сигурно ще се пълни и с доста прах и боклуци, понеже не знам дали ще пасне много добре в отвора.===/////===
Fiat Bravo 198 T-Jet 120 - Bellissima
Фиат Пунто 188 Литър и двеста, 60 градуса - Точката
Коментар
-
Благодаря, колеги. Мислих за ССД, но идва вече 250 лева. Макар че пак ще помисля, но не знам дали ще успея сам да направя трансформацията на сд-то.Лаптопът е Леново Z570. Не е никак лош, но е с Интел i3 и 4 РАМ и мисля не след дълго да го сменям. Макар, че това не пречи да взема ССД сега ... Добре де, ще помисля. А да питам уин 7 или да използвам случая и да слагам 8?И ако е 8 какво се инсталираше да изглежда като 7?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Относно уин-а колега, определено 8-та има доста подобрения спрямо 7-та. На мен много ми хареса по-голямата скорост на запис на файлове и по-бързото стартиране на самата система, както и по-малкото рам която използва. Идва си с интегриран офис пакет и една камара благинки :D Иначе визуалните промени всеки трябва сам да си реши дали му харесват или не===/////===
Fiat Bravo 198 T-Jet 120 - Bellissima
Фиат Пунто 188 Литър и двеста, 60 градуса - Точката
Коментар
-
style34 написа:Мерси, а относно драйверите дали ще имам проблем?Все пак ми е по-стар модел машинката.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
style34 написа:Благодаря, колеги. Мислих за ССД, но идва вече 250 лева. Макар че пак ще помисля, но не знам дали ще успея сам да направя трансформацията на сд-то.Лаптопът е Леново Z570. Не е никак лош, но е с Интел i3 и 4 РАМ и мисля не след дълго да го сменям. Макар, че това не пречи да взема ССД сега ... Добре де, ще помисля. А да питам уин 7 или да използвам случая и да слагам 8?И ако е 8 какво се инсталираше да изглежда като 7?
Коментар
-
Хм, започнах да се зарибявам с това SSD...Лаптопът е пушка, но малко се товари при обработка на снимки. И все пак се справя добре, аз не обработвам стотици снимки професионално, а ми е хоби.Иначе за всичко друго е ок, има и външна видео карта с 1 ГБ, но аз игри не играя така или иначе.Инсталацията ще е нова, сега не иска да зарежда Уиндоус въобще, само през cmd си копирам някои неща на външен хард, на които нямам бекъп.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар