Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся пазар за употребявани камиони-Италия/Германия/Холандия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся пазар за употребявани камиони-Италия/Германия/Холандия

Колеги, както може би става ясно от заглавието, интересува ме, дали някой може да ме насочи към нещо подобно на нашето Горубляне или Дупница, но за товарни автомобили, в Италия, Германия, Австрия, Холандия, Белгия и т.н.?!По план идната седмица пътувам и всякаква информация ще ми бъде полезна.Обявите по немското мобиле.де не ме греят, че се нагледах на варели.Контакти с джамбази не желая да осъществявам по ред причини!Благодаря предварително за помощта

BAS TRUCK ; CLEAN MAT TRUCK виж ги в гуглето те са из цяла Европа , лично докарвах камиони от тях (Холандия)
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

За Холандия...marktplaats.nlОт там вече си ги селектираш частни продавачи и дилъри....Но да ти кажа честно...аз за бус се оглеждах пролетта, че се очертаваше ходене до там...Същите варели като тука. Даже тук се появяват по-читави.

Коментар

Благодаря ви, колеги - сега ще разгледам сайтовете.В България много трудно мога да намеря такова камионче - до 12т., с легло и борд Е, има де, но нашите търговци не познават парите....

Коментар

Kuku, какво търсиш и какъв ти е бюджета ? Може и на лични да ми пишеш.
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

http://trucks.nl/ от този тук излизат добри попадения.

Коментар

VooDoo написа:
              Kuku, какво търсиш и какъв ти е бюджета ? Може и на лични да ми пишеш.
              Соло камион.До 12000кг.Спална кабина.Падащ борд над 1000кг.Двустранна или тристранна щора.Евро-норма над Е4. Трябва да е много хубав, за да взема Е3.Скоростите са без значение.Мощността да е близка до 200к.с.Цената не е задължително да бъде най-ниската.Определил съм бюджет 15000^, като включвам и докарването до България в тази сума.

Коментар

Според мен, за да си разшириш максимално избора, трябва да направиш компромис с кабината. Малък е и не са чак толкова много камионите с дълга или висока кабина и такива показатели - едно легло после се слага по най-лесния начин.

Коментар

Ако кабината е малка, значи легото трябва да е отгоре в надстройка, т.нар. ’джамия’.А в такова нещо зиме и лете няма спане!!! Определено това не е вариант

Коментар

Тогава разучи варианта за поставянето на борд тук в родината.Ако излезе читав кошник без борд да си сметнеш на колко ще ти легне всичко.Щората задължителна ли е?Щото ако не е може да търсиш и машина с товарно като на хладилник,но без агрегата.

Коментар

Реално, брезента може и да не с щора, НО страничното товарене е абсолютно задължително, заради вида на товарите.Най-изгодно е да се купи готов камион - всяко допълнително преправяне и/или инсталиране на компоненти оскъпява доста.

Коментар

Ако ще возиш из околията(Балканите)може и да не се хвърляш на Е4/5.Май само винетката им е по-евтина.Може също да се насочиш и към соло от хенгер,но повечето са от големи композиции,т.е прехвърля твоя критерии от 12 тона-нещо от този род http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=7vu15r обявата е примерна,НЕ гледай цената

Коментар

За съжаление (или не) критериите са строго утвърдени!Утре се надявам да си реша проблемите

Коментар

Готово ’Renault Midlum 240DXi’12.2007г.411’000км.240к.с. - Евро 5.Тристранна щора.Падащ борд 1500кг.Спална кабина с 1 легло.Един резервоар 200л.~13’000^ докаран до България.Основните забележки вече са оправени - нови предни гуми, ново челно стъкло, закърпен на две места брезент.От днес и с пълно бойно снаряжение - колани, пожарогасители, инструменти, документи и т.н....Предстои ми лека заигравка с боята на борда, че доста е ръждясал в основата (самия борд е алуминиев), но не е нищо сериозно.Обслужване, регистрация и прочие предстоят идната седмица Благодаря ви за помощта!
                            Прикачени файлове

Коментар

Честито леки и безаварийни милион километри. Ако не е тайна ще споделиш ли от къде го докара ?
                              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
                              X