Това със смрадликата е с най-силен ефект при мен(доста зъби са ми вадени). А за болката пия Нимезил, при мен действа най- добре, като имай в предвид че не трябва да се прекалява с количеството. Аз го пия като си лягам за да мога да спя, а през деня си вия, освен ако не е ужасно нетърпимо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Историята на един "мъдрец"
Collapse
X
-
knososs, толкова шум за един горен мъдрец Ами ако ти вадят като моя долен с два криви корена, а самия мъдрец дори не беше поникнал, но растеше накриво и притискаше и избутваше съседния на него кътник... Всичкия ад продължи около 45 минути, имах чувството, че хирурга е способен да извади и перфоратор Metabo от шкафчето. Горен мъдрец се вади за секунди по простата причина, че горната челюст е много по - мека от долната, която е дъвкателна и е много плътна и твърда, особено при мъжете на зряла възраст. Най - мъчителното за мен бе не болката след това, а ограничените хранене и консумация на алкохол Yellow_Flash_Colorz_PDT_05M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Два ми извадиха и то наведнъж/зъболекаря ми е другарче и се знаем от малки/след като приключи само възкликна "мале ква лютеница стане" натъпка някакви конци вътре и с това приключи интервенцията, принципно съм с много ситни зъби и това било кофти за зъболекарите, единствения проблем беше вечерта като пихме по едно малко, всъщност компанията пиеше, ана мен ми изтичаше през устата , а да и още нещо болка изобщо нямаше после само гадния дъх в устата от тия конци.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
u_bo
vital написа:Абе стига си предписвахте антибиотици. Това не са бонбони. Има си показания кога, какви, с каква дозировка се предписват...Съм доктор...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар