Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Производствени разходи, цена на петрол, нафта и т.н.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
-
кроко61 написа:Преди няколко месеца един от големите шефове на Петрол обясняваше по телевизията,че дори и да ти подарят петрола цената на бензин-дизел не може да бъде под 1,55на литър.Някой вещ в икономиката да го обясни човешки-аз не мога да си го обясня!!!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Re: Производствени разходи, цена на петрол, нафта и т.н.
chaveto написа:Airfan написа:Stefanaki написа:След като темата Огромен срив в цената на петрола,при нас реакцията е нула, в която се обсъждаха цените на петрола и реакцията на Лукойл, вносителите на горива и собствениците на бензиностанции беше заключена, пускам нова тема за обсъждане.Причината е Дизелът ни е № 3 в ЕС по високи производствени цени. Производствена цена на литър дизел в България е 0,748^, докато в Германия е 0,642^/л, а във Франция дори 0,622^/л.На какво ли се дължи тази значителна разлика?
Коментар
-
А и Лукойла работи вече 10 години на загуба. http://www.neftochim.bg/publichni-do...ov-otchet.html Смятайте какви ще са цените, ако искат да печелят!!! Ироничен съм, разбира се!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
style34 написа:Airfan написа:Цената се сформира винаги и само спрямо цената на борсата и цените в рафинериите наоколо.Ако искате го вярвайте, ако искате недейте. Такъв е принципа на ценообразуването не само при нас.
Коментар
-
Airfan написа:.......
Коментар
-
pplk написа:При всяка нискооборотна стока надценките са големи, иначе нямаш шанс. Представи си какви са надценките при производителите на яхти или бутикови самолети, дето продават по една бройка годишно. Представяш ли си как те товарят?
Коментар
-
Immortal написа:pplk написа:При всяка нискооборотна стока надценките са големи, иначе нямаш шанс. Представи си какви са надценките при производителите на яхти или бутикови самолети, дето продават по една бройка годишно. Представяш ли си как те товарят?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
chaveto написа:Airfan написа:.......
Коментар
-
style34 написа:То явно с всичко е така. И при авточастите почти всеки има 10% отстъпка, а много хора и 20%. Смятай как ни товарят.Airfan написа:chaveto написа:Airfan написа:.......
Коментар
-
Аз пак да питам и тука-колко е цената на МЕТАНА в Стара Загора? И кой определя цената на метана,като за него не се изисква рафинерия,преработка и т.н? Защо цената му е с толкова голяма разлика в по-големите градове? Защо цената му в Бургас във всички метан станции от ДВЕ ГОДИНИ стои на 1.79лв и ни стотинка по-горе или долу? Това картелно споразумение ли е?EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
chaveto написа:Аз не знам всичко, но някак си не се получава. Да знаеш всяко едно перо и да не можеш да знаеш каква е себестойността всеки един ден, но разбираш ли веднъж в месеца го научаваш На края на всеки месец се получава на 100% печалбата/загубата.
Коментар
-
pplk написа:При всяка нискооборотна стока надценките са големи, иначе нямаш шанс. Представи си какви са надценките при производителите на яхти или бутикови самолети, дето продават по една бройка годишно. Представяш ли си как те товарят?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар