cs_aleksandar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дава ли се десен мигач при изпреварване (връщане в лентата)?
Collapse
X
-
-
Остава само да кажеш, че по релсите на трамвая удря ток хахахНали трамвайте и те има светофари. Нашия и техния винаги са видими едновременно. И като ми светне зеленко за мен не можеш ме спря, но все пак мятам по едно око и на технияФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Остава само да кажеш, че по релсите на трамвая удря ток хахахНали трамвайте и те има светофари. Нашия и техния винаги са видими едновременно. И като ми светне зеленко за мен не можеш ме спря, но все пак мятам по едно око и на техния
Коментар
-
Ммм да прав си и в двата поста. Аз също съм от хората, които ще пуснат трамвая в двете посоки. Всяко действие зависи от ситуацията, ама знам ли на ватмана какво му се в главата. Въпреки, че скоро благодарение на сигналите на един ватман спрях и не ме блъснаха.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Винаги ползвам десния мигач при прибиране, така са ме учили и така правя, смятам че така е редно, никога не съм сигурен дали тоя зад мен може да гадае и дали ще разбере какво ми се върти в глава при услове ча аз самия не съм сигурен.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Когато няма коли пред мен/зад мен и участъка е прав и спокоен не го пускам.В останалите случаи винаги го правя."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ето всъщност защо го пускам, когато тръгна да изпреварвам продължавам да карам в насрешното с пуснат ляв мигач, за да мога да изнеса още коли зад мен и те да могат да изпреварят, ограничи ли се видимоста или идва ли нещо насреща бия десния мигач за да предопредя и се прибирам. Това е истината.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ето всъщност защо го пускам, когато тръгна да изпреварвам продължавам да карам в насрешното с пуснат ляв мигач, за да мога да изнеса още коли зад мен и те да могат да изпреварят, ограничи ли се видимоста или идва ли нещо насреща бия десния мигач за да предопредя и се прибирам. Това е истината."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:S_BANKOV написа:Ето всъщност защо го пускам, когато тръгна да изпреварвам продължавам да карам в насрешното с пуснат ляв мигач, за да мога да изнеса още коли зад мен и те да могат да изпреварят, ограничи ли се видимоста или идва ли нещо насреща бия десния мигач за да предопредя и се прибирам. Това е истината.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Две са най важните неща на пътя 1-во да покажен на останалите участници на пътя какво ще правим2-ро да сме толерантни и да си помагаме.пп пише се курт капан в превод от турски език - вълчи капанКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Kay_ написа:M5kov написа:S_BANKOV написа:Ето всъщност защо го пускам, когато тръгна да изпреварвам продължавам да карам в насрешното с пуснат ляв мигач, за да мога да изнеса още коли зад мен и те да могат да изпреварят, ограничи ли се видимоста или идва ли нещо насреща бия десния мигач за да предопредя и се прибирам. Това е истината.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
2 премигвания на извънградски път, без каквито и да било пресечки от МПС движещо се под/близо до ограничението пред колона автомобили какво може да значи? Закачил си е ръкава на лоста? Все пак, както каза, си е наша интерпретация и за това и аз пиша първо да се гледа."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
M5kov написа:2 премигвания на извънградски път, без каквито и да било пресечки от МПС движещо се под/близо до ограничението пред колона автомобили какво може да значи? Закачил си е ръкава на лоста? Все пак, както каза, си е наша интерпретация и за това и аз пиша първо да се гледа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар