Колеги, по стечение на обстоятелствата имам следните устройства на компютъра:C - един диск D, E, G - друг дискF - ДВД оптичноI - виртуално от ДемонаJ - НЕИЗВЕСТНО, води се у-во със сменяем носител. Физически нямам такова. K, L - трети дискM - флашкаОт всичките тия глупости, едно, което е буква J е някакво BD-ROM, все едно е създадено от Демона. Нямам идея какво е, защо е там и ми се иска да го махна, но нямам никаква идея как. Как мога да разбера какво е това устройство, как е създадено и най-важно - как да го разкарам? Ако го махна от управлението на устройствата, при следващия рестарт пак се инсталира. ============================Втория ми проглен е пак там, в управлението на устройствата (дивайс мениджъра на български) - има едно, на което пише "неизвестно устройство" и стои с въпросче. Как да разбера какво е това и защо е там, и как да го махна? ============================Компютърът е с Win 7, SP1, а като хардуер - всичко е инсталирано и си работи безпроблемно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да махна едно устройство от компютъра? (софтуерно)
Collapse
X
-
И аз мисля че демонтуула го е направил, погледни някъде по настройките и виж да не си пуснал да има 2 виртални устройства. Или пък да си инсталирал някоя програма за виртуална машина май и те качаха такива ЦДта.Колкото до това което не знаеш какво е аз съм ползвал преди време това "http://www.zhangduo.com/udi.html" Върши работа! Дано ти помогне и на теб.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
За неизвестното устройство в Дивайс менижъра - десен бутон, пропъртайс->детайлс->Hardware ID. Копи и пейст тука. Ще ти кажа какво е."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Ewing написа:И аз мисля че демонтуула го е направил, погледни някъде по настройките и виж да не си пуснал да има 2 виртални устройства. Или пък да си инсталирал някоя програма за виртуална машина май и те качаха такива ЦДта.Колкото до това което не знаеш какво е аз съм ползвал преди време това "http://www.zhangduo.com/udi.html" Върши работа! Дано ти помогне и на теб.spark написа:Махаш Autostart и Automount от опциите на Daemon-Toolstyson написа:За неизвестното устройство в Дивайс менижъра - десен бутон, пропъртайс->детайлс->Hardware ID. Копи и пейст тука. Ще ти кажа какво е.xaerial написа:BD-ROM всъщност ползваш за маунтване, махни тоя SCSI драйв просто (От опциите на демона)Прикачени файлове
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар