Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да махна едно устройство от компютъра? (софтуерно)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще ми е интересно да го видя с очите си Как махаш драйвер, без който уиндооус не може да работи за да го замениш с друг, докто ползваш въпросния уиндовс ? Извини ме, но ми звучи като да смениш гарнитура на главата, без да гасиш ДВГ
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Извинен си Аз неща които не съм правил не споделям, та начина е следния: в мениджъра десен бутон на IDE/ATA controlers и даваш update drivers. Избираш ръчно инсталиране и избираш AHCI или IDE драйвер. След това то си иска рестарт и така... Това, че ти не си го правил не значи, че не става. Не съм открил аз топлата вода Има толкова много писано за хватките с тези драйвери и спасяване на положението. Същата е процедурата при условие, че искаш да сложиш готова инсталация от платформа с AMD или VIA на Intel примерно. Това ми е работата и повярвай, сблъсквал съм се с какви ли не ситуации.П.П. Този драйвер се използва за да маунтне дяла и след това не играе.
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Е ако не може, то тогава аз как съм го направил? Имам инсталиран AHCI драйвер и от БИОС-а му е зададено да е AHCI. Всичко си работи, все едно нищо не се е случило, освен това в Device manager-а.

Коментар

ogi28b написа:
          Е ако не може, то тогава аз как съм го направил? Имам инсталиран AHCI драйвер и от БИОС-а му е зададено да е AHCI. Всичко си работи, все едно нищо не се е случило, освен това в Device manager-а.
          Е значи нещо не работи както трябва .
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Кое? Имам предвид, че компютърът си работи нормално и ако не вляза там специално да видя, че нещо не е наред, то никога няма да разбера, че нещо не е наред. Та кое е това, което не работи както трябва и как мога да го оправя, за да работи както трябва?

Коментар

Соред мен има 2 варианта за решаване на проблема ти: 1 . Вземаш 2 бири (големи) и мезе и ти идвам на гости (без fiat). 2. Изпълняваш първата част на т.1 и товариш щайгата и ми идваш на гости (без fiat).
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Значително по-лесно ми изглежда да кажеш "Направи това, после онова". Да се разхождаме из цяла София за нещо, което не ми пречи, по принцип, ми се вижда неефективно.

Коментар

ogi28b написа:
                  Значително по-лесно ми изглежда да кажеш "Направи това, после онова". Да се разхождаме из цяла София за нещо, което не ми пречи, по принцип, ми се вижда неефективно.
                  Остави това дето работи, наблегни на първа част от т. 1

Коментар

Working...
                  X