knososs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Огромен срив в цената на петрола,при нас реакцията е нула
Collapse
Заключена тема
X
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Lane Staley написа:knososs написа:Колега, в една друга тема обявих, че имам проектозакон за полагащи се 100 тояги на всеки, който изпревари отдясно.Имам и друг закон и за хора, които разпространяват подобни твърдения - че, ако всички искат по 15лв/час труд това е картелно споразумение - за такива, проектозакона ми предвижда строг тъмничен затвор най-малко 30 години.Ако всички поискаме най-малко 15лв/час, то това се нарича СИНДИКАТ. И е възможно най-хубавото и правилно нещо, което може да се случва.Но понеже у нас такова животно нямам, а там където го има по света е много често подкупено - ти си го оприличил на картел.
Коментар
-
Ти с ума сашъл... какви картели и тъмници. В някой сфери има книжки с препоръчителен характер, които описват ценово дадена дейност. И тези справочници се актуализират всяка година. Примерно проектиране на жилищно строителство е около 12-15лв/кв.м. Но гаранция, че ще намериш човек/фирма, които да ти го направят за 5-6лв/кв.м. И това беше в подкрепа на тезата ми, че ние сами си подбиване заплащането. Никой не казва, че трябва да си измисляме оценки сами за себе си, които да се изразяват в парични единици.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Един мой преподавател каза нещо, което още ми е в главата: "Никоя крава не може да даде оценка за качеството на своето мляко!". Това го каза, на един колега с 2ка, който спореше, че знае всикчко.Така, че като искаш повече пари, отиваш на друго място и показваш, че ги заслужаваш.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:Един мой преподавател каза нещо, което още ми е в главата: "Никоя крава не може да даде оценка за качеството на своето мляко!". Това го каза, на един колега с 2ка, който спореше, че знае всикчко.Така, че като искаш повече пари, отиваш на друго място и показваш, че ги заслужаваш.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Как искаш да има възможност за нещо толкова лишено от логика, не мога да разбера? От къде работодателя ще знае за специализациите, ако работника не го е написал в CV-то, а защо го е направил, вече обясних. Ако не иска да се ползват от работодателя, да не ги споменава! Да, ама става на едно ниво с кандидатите с късо CV. Какво правим тогава?П.П.За дипломи плащат само на едно място-в мечтите, а те са безплатни.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
vgeorgiev написа:Един мой преподавател каза нещо, което още ми е в главата: "Никоя крава не може да даде оценка за качеството на своето мляко!". Това го каза, на един колега с 2ка, който спореше, че знае всикчко.Така, че като искаш повече пари, отиваш на друго място и показваш, че ги заслужаваш.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
По принцип нещата в БГ, че и в света, глобално погледнато, не вървят на добре. Балансът се губи. А в природата винаги трябва да има някакъв баланс. Когато той е тотално загубен следва някакъв катаклизъм, който да възстанови баланса.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Слав написа:pplk написа:Как искаш да има възможност за нещо толкова лишено от логика, не мога да разбера? От къде работодателя ще знае за специализациите, ако работника не го е написал в CV-то, а защо го е направил, вече обясних. Ако не иска да се ползват от работодателя, да не ги споменава! Да, ама става на едно ниво с кандидатите с късо CV. Какво правим тогава?П.П.За дипломи плащат само на едно място-в мечтите, а те са безплатни.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Що да няма. В спора се ражда истинатаНалагало ми се е да провеждам интервюта за работа и наистина има една такава истина, че CV-та от по 4-5 страници на хора 25-30г. са доста измислени. Да добре написани, но много измислени. Но нали за това се прави среща, за да се преценят тези нещаФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
не разбрах що темата пое тази посока. Иначе без значение колко дипломи има човек, за да бъде търсен и да получава добра заплата, трябва първо да се докаже, защото работата не е само знания от книги и учебници, а доста качества, за да може тия знания да се приложат на практика.Колкото до темата - ако потреблението не намалява, защо да свалят цените? Иначе аз напълних резервоара в Стара загора с 20 стинки по-евтино. За съжаление не ми е изгодно да ходя там да пълняВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар