Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с шрифта в Chrome

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с шрифта в Chrome

Колегите, сложиха ми нова машина на работното място и имам един кофти "проблем" със шрифта на форума само в Google Chrome.Както може би забелязвате, шрифта е една идея по-малък и страшно ме дразни Всички опции са ми по подразбиране, ресетвах ги няколко хиляди пъти, преинсталирах програмата и нищо.Забелязах, че проблема се появи, може би, когато добавих няколко хиляди шрифта към системните и цъкнах да бъдат риплейснати всички налични.Хубаво, обаче копирах всички шрифтове от компютър без проблеми, копирах ги отново на моя и ситуацията е същата Машината е с Windows 8.1, но не мисля, че той е от значение...
    Прикачени файлове
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Ctrl + скрола на мишката трябва да ти реши проблема.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Не ми го решава, просто зуумва. Шрифта и като цяло подредбата си остава кофти...
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Новата машина е с по-голяма разделителна способност.... Просто свиквай!
        Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
        Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Тц, това също не е.Монитора си е същия, резолюцията си е същата.Отгоре на двете снимки ясно се вижда проблема при Хрома.Както казах, всичко си беше ок, преди да инсталирам шрифтовете, но защо не се оправя след като сложих ОК шрифтове ми е чуденката...
          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Колега, да ти имам проблемите...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И аз имам същия проблем, но при мен се получи след последния ъпдейт на хрома ... Още не мога да го оправя (само с форума се случва бтв).
              Колега, да ти имам проблемите... Offtopic
              Ако си по 10-12 часа пред монитора - всичко, касаещо коректното изобразяване на шрифтовете, става много чувствителна тема.

Коментар

От вчера съм се побъркал с тая глупост и просто не мога да го преживея :DДа взема да инсталирам по-стара версия на хрома...
                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

xaerial написа:
                  И аз имам същия проблем, но при мен се получи след последния ъпдейт на хрома ... Още не мога да го оправя (само с форума се случва бтв).
                  Аз му казах на M5kov, че проблемът не е в неговия телевизор, но той държи на своето . От няколко седмици, след поредния ъпдейт на Chrome форумът (само той и и нищо друго) изглежда много зле, отворен през Chrome. И това на различни компютри с различни операционни системи. Дори допреди седмица беше още по-зле - подчертаното изглеждаше като задраскано. Сега и при мен изглежда като на картинките, които е прикачил M5kov.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                    подчертаното изглеждаше като задраскано
                    Точно това е най-дразнещото

Коментар

След 2-3 седмици ще се нормализира - като свикнеш.

Коментар

Airfan написа:
                        Както е тръгнало... Нищо не помага
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Проблемът е от Chrome, от една версия нататък шрифта наистина стана по-малък.
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Най-тъпото е, че преди да инсталирам тея шрифтове май всичко си беше нормално :/
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

M5kov написа:
                              Airfan написа:
                              Както е тръгнало... Нищо не помага
                              Знам, под убунто е зле, ама свикнах.

Коментар

Working...
                              X