202ра се казва история славянобългарска, пише го на брошурите на Баухаус. Най-дългата улица знам, че е раковска, която по карта се води сигурно бул.Раковски ... А кой е светофарът, който държи зелено най-малко време в София? Имаше си хронометър преди ама после го махнаха.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за името на една улица в София?
Collapse
X
-
vgeorgiev написа:Оги, ти сериозно ли ?От Св.Неделя започват три улици: Витоша, Мария Луиза и Стамболийски. Първата стига до входа на South Park.Ето и един от мен: Коя е една от най-дългите улици в София, която е с четири имена и започва от Черни Връх и свършва до сточна гара.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
nastybg написа:202ра се казва "История славянобългарска", пише го на брошурите на Баухаус. Най-дългата улица знам, че е раковска, която по карта се води сигурно бул.Раковски ... А кой е светофарът, който държи зелено най-малко време в София? Имаше си хронометър преди ама после го махнаха.
Коментар
-
Humppa написа:Как се казва магистралата за Перник? На немскиШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
dobrujanetza написа:todorshalev написа:Humppa написа:Как се казва магистралата за Перник? На немскиШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
vgeorgiev написа:fihi написа:Добре де, а някой знае ли коя е най късата улица в София. Също е в района на Света Неделя.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Xaus написа:vgeorgiev написа:Оги, ти сериозно ли ?От Св.Неделя започват три улици: Витоша, Мария Луиза и Стамболийски. Първата стига до входа на South Park.Ето и един от мен: Коя е една от най-дългите улици в София, която е с четири имена и започва от Черни Връх и свършва до сточна гара.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
ogi28b написа:Гугъла рече, че ул. Луи Леже е по-къса.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Не знам, не е бил от нашия клас. Той леже, леже, па стана и избяга. Аз понеже почти всеки ден минавам покрай тази уличка, а понякога успявам и да паркирам на нея, та веднага си я помислих, но не знаех как се казва. След като зададе този въпрос, потърсих и разбрах името, а в някои неофициални сайтове се твърди, че е най-къса, със своите 37 метра.
Коментар
-
Immortal написа:А някой ще ми отговори ли, без да гледа никъде, как се казва улицата, която започва от гробищата в Орландовци, минава пред Топлофикация София и завършва на кръговото на надлез Надежда?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар