Тази година ще се пие ли вино собствено производство?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Направихте ли виното
Collapse
X
-
Шо е аз от Дружбенската борса в СФ. го взех на Улевче и десет .... 100кила. Сега втасва у гаражу.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Е аз не съм чак толкова голям пиач , по празник и зимата вечер , абе горе долу ми стига Макар , че винаги излиза различно ама давидим....Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
krasio_79bs написа:Xaus написа:Шо е аз от Дружбенската борса в СФ. го взех на Улевче и десет .... 100кила. Сега втасва у гаражу.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Тази година на това нямане уцелих страхотно грозде - сорт Болгар, традиционно го взимам от с.Брестовица, Пловдивско. Мислех да взема 300кг, но като видях качеството се изкуших и взех 500 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 И понеже "д-р Радева ми е забранила да пия слабо-алкохолни напитки" винцето го отцеждам от джибрите и вчера със зайрето ’айде на казаня. Резултата: 78 литра на 62% (градуса). След разреждане до 46% ще дойде малко над 100 литра, така че вече съм спокоен за догодина Yellow_Flash_Colorz_PDT_07M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
кроко61 написа:Точно потопена -да не преминава към друг процес :DM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
msotiroff написа:кроко61 написа:Точно потопена -да не преминава към друг процес :DПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:msotiroff написа:кроко61 написа:Точно потопена -да не преминава към друг процес :DM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар