Ми поканете ни на масичката де П.П. Мен лично ме интересува разхода на гориво. Методът на задвижване на 4-те колела фул-тайм ли е?
Сега ми предстой да я обслужа основно т.е. всичко което е необходимо или повредено , като" дефект" за сега се очертава термостат за 25 пари и две биалетки за по 15-20лева.Разхода за сега на дълго ми даде 8,6л/100км. бензин , но до края на другата седмица ще бъде газифицирана . И тогава вече ще сядаме на масичката :D По въпроса за задвижването тази включва 4х4 при пребуксуване автоматично иначе си е автомобил с предно предаване , но видях на колега има бутон за пренудително включване , но това било за по- старите модели.
FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Къде ще поставиш газовата бтилка? Ще остане ли място за багаж?
Има място специално за кръгла бутилка :D под масичката .Там в момента е нещо като място за багаж,единствено трябва да намеря място за крика , защото само той се помещава там.Ще напрявя снимки , само да имам малко свободно време.
Къде ще поставиш газовата бтилка? Ще остане ли място за багаж?
Има място специално за кръгла бутилка :D под масичката .Там в момента е нещо като място за багаж,единствено трябва да намеря място за крика , защото само той се помещава там.Ще напрявя снимки , само да имам малко свободно време.
Ето, и малко снимки след поставянето на газовата уредба.
Прикачени файлове
Коментар