Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дядо Мраз малко подрани тази година

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дядо Мраз малко подрани тази година

Колеги, Стареца ми направи "скромно" подаръче, но пък от сърце- "Suzuki" SV650s. В момента съм много изморен и не ми се пише, но до 2-3 дена ще пиша за новата моторетка.
    Прикачени файлове
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Честито, много безаварийни и да внимаваш, че тези "скутери"...
    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Евала - ЧЕСТИТУТКА!!!Аз имам такъв, но е голата версия Здрав! Лек! Красив

Коментар

Kuku написа:
        Евала - ЧЕСТИТУТКА!!!Аз имам такъв, но е голата версия Здрав! Лек! Красив
        И аз исках SV650 naked, но имаше само два в цяла Швеция, които си заслужаваха, но ми бяха много на далеч- 980 км. Близо до мен имаше две "Suzuki"-та SV650s, и двете 2005 г. ,и двете сини- бяха като близнаци. По едно време даже мислех и за SV1000 , ама си викам че ми е рано да се навирам между шамарите :D . Ако имам нужда от помощ или съвет ще разчитам на теб.
        SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Трябвало е да вземеш 1000 Той върви (горе-долу) като 600 пистов, но изобщо не е рязък или страшен!Нищо, и тази машина ще те радва много - заради двигателя (и концепцията като цяло) ще имаш много усмивки под каската на излизане от завоите Спирачките са една идея по-слаби от нужното, а и за човек (като мен) близо 100кг. тегло, сякаш му идва мека предницата!Облечената версия има леко спортна позиция на водача, защото е с дръжки, вместо кормило, но иначе е супер удобен.Ако те изморява винаги можеш да му сложиш кормило от голия модел Ако случайно решиш да го тунинговаш - задължително ми драсни едно съобщение, че имам горчив опит!Единият форум - http://www.svrider.com/forum/Другият форум - http://forums.sv650.org/УСПЕХ! .... и хиляди безаварийни километри

Коментар

Компрешън и ребаунд на тези предници не се ли регулира? Също така може да смените и маслото за да стане по твърда.

Коментар

Честито! И на мен на моменти ми минават през главата помисли за В-туин, но мисля да заложа на редовак за 1-ви мотор :D
              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Мнол готино скутерче :}Със здраве да си го ползваш и карай разумно!Нагледал съм се на глупави тежкарски изцепки на матористи в милата ни рОдина...
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Честито. Много безаварийни километри.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Честито! Красавец!
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Благодаря на всички за пожеланията!
                      tomsan написа:
                      Честито! И на мен на моменти ми минават през главата помисли за В-туин, но мисля да заложа на редовак за 1-ви мотор :D
                      V2 е силен в ниските и средните обороти , и това беше една от основните причини да си взема този мотор. А и звука на двигателя е фантастичен.
                      SEAT Leon Cupra 300

Коментар

А пък да го чуеш с отворено гърне.....

Коментар

Коментар

Working...
                          X