Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Играете ли Еврошанс?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kay_, както винаги - нормативните документи са едно, а спазването и контрола по спазването - съвсем друго. Преди време процентът беше по-висок - 75%. Знам го, защото мой приятел искаше да отваря подобна зала и беше проверил всичко до последната подробност. Сега обаче са го намалили.

Коментар

Не играя хазартни игри.Играя само табла с приятели.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Чисто статистически като го погледнете и предполагам знаете, че да кажем 30-50-70 или дори 90% от приходите трябва да се дават като печалби, как може въобще да играете на такива глупости?Това означава, че в дългосрочен план винаги ще сте с 50% назад от вложените пари.Или разчитате на късмета си. :D
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
          Чисто статистически като го погледнете и предполагам знаете, че да кажем 30-50-70 или дори 90% от приходите трябва да се дават като печалби, как може въобще да играете на такива глупости?Това означава, че в дългосрочен план винаги ще сте с 50% назад от вложените пари.Или разчитате на късмета си. :D
          Прав си, но аз се забавлявам, не залагам големи суми умишлено.

Коментар

bobi111 написа:
            BO написа:
            Не знам какво намираш за забавно да даваш пари на някой ей така, но ти си знаеш.Просто аз не мога да го разбера това.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
              bobi111 написа:
              BO написа:
              Не знам какво намираш за забавно да даваш пари на някой ей така, но ти си знаеш.Просто аз не мога да го разбера това.
              Някой се забавляват с алкохол други с наркотици и с други най различни неща, аз пък с еврошанс, това е!

Коментар

bobi111 написа:
                BO написа:
                bobi111 написа:
                BO написа:
                Някой се забавляват с алкохол други с наркотици и с други най различни неща, аз пък с еврошанс, това е!
                Да, за себе си си абсолютно прав. И за това намекнах, че лично аз не го разбирам.Същото е да ходиш и да се биеш по улиците, да си къртиш зъбите и да се забавляваш от дерзанието на "опонента". На някои хора това им доставя удоволствие, но лично за мен е пак нелогично и абсолютно излишно.Внимавай само да не стане както е написал колегата veselin10, че за теб ще ти е забавно, но на семейството ти въобще няма да му е забавно. Да, знам, че ще кажеш, че е само забавление отново, но и при по-голямата част от наркоманите всичко е било само забавление в началото. Геймблинг - виж що е то. Просто съвет давам, защото съм виждал много близък приятел как потъна точно от такова "забавление".Успех.
                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

От хазарт не съм видял хора да станат богати. Познавам индивиди, днес са спечелили 50К след седмица ми искат 2лв на заем Няма какво да му разбираш БО...сядаш на кафе с приятели пускаш 1-2левчета и ако спечелиш 10-20лв супер, ако не здраве да е Човека не ти е казал, че пуска по 100-200лв, а ей така за играта. И предполагам му беше любопитно други от форума правиме ли го.
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Да вдигна малко темата Вчера ме огря с 20лв. 4/4 числа на 5 тегления по 0,2лв на теглене
                    ФИАТ- Пътят е само формалност
                    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                    -----------------------------------------------------
                    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                      Да вдигна малко темата Вчера ме огря с 20лв. 4/4 числа на 5 тегления по 0,2лв на теглене
                      То така се почва. Аз за това сега ходя на срещи на "анонимните комарджии" .
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Не, но мой приятел беше много зарибен точно по Еврошанс-а и пред мен е печелил не веднъж малки суми. Друг е въпроса, колко пъти е губил, но той си е хазартен тип и това си го влече.

Коментар

Working...
                        X