Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще гласувате ли?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #61
    Xaus написа:
    Трябва да се гласува колкото и да няма за кого... С не гласуване най-малкото нямаш право да се оплакваш от политиците и прочие....
    Демек човек като оди да гласува мое нищо да не променя, но си печели правото да критикува???????Покрай избори тука е голяма веселба.......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

    Коментар


      #62
      И аз съм песимист за бъдещето на България, но как точно вие виждате евентуалната промяна към по-добро ако не гласуваме и оставяме тъмнозелените да определят кой да ни управлява?
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

      Коментар


        #63
        style34 написа:
        И аз съм песимист за бъдещето на България, но как точно вие виждате евентуалната промяна към по-добро ако не гласуваме и оставяме тъмнозелените да определят кой да ни управлява?
        Ти как точно виждаш обратното?????Представяш ли си на тия избори да имаше 100% избирателна активност, ДПС 3.5% гласове, извън парламента, 1-2 партиики управляват в коалиция, още 1-2 в опозиция......мислиш си че за 1-2 години пенсията щеше да стане 400 лв а минималната 500 лв - ми сори, но ще се наложи да те разочаровам......нищо подобно нямаше да стане, нямаше дори и да започне......Аз на илюзиите който ми се сервират, и в който се опитват да ме накарат да вярвам, не вярвам.......
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

        Коментар


          #64
          Ай чИстито! Нов бардак със стари к**ви . А познайте след колко време ще започнат да се карат и да си връщат мандатите, и кога ще са следващите избори .
          FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

          Коментар


            #65
            Отговорността за 50% и повече негласували е преди всичко на политиците - те просто не оправдават нито очакванията, нито доверието на народа. Това е ясен сигнал, че те (политиците) не намират езика, посланията и идеите, които биха подкрепили избирателите. Не е съвсем редно да се обвиняват негласуващите и това да е основният проблем. Вижте ДПС - как, с какво послание лидерите му успяват да задействат "дистанционното" с което да накарат техния електорат да гласува?! В нашата мила родина, политиците нямат консенсус по основните приоритети за държавата, нещо повече - те нямат визия за развитието на страната в по-дълъг срок от... 4 години. Във всяка нормална държава политическите партии имат единомислие по тези въпроси (какво да се прави), като различията са единствено в похватите (как да се прави). Има и още един много отчетливо натрапващ се фактор - комплексите от които БГ политическият елит следва да се отърси. Това са комплексите свързани с "комунизма", СССР и Русия, възродителния процес, агентурното минало и агентите... и въобще ровенето и търсенето на нов смисъл в множество исторически събития.
            Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

            Коментар


              #66
              ФЕРАРИСТ написа:
              ......мислиш си че за 1-2 години пенсията щеше да стане 400 лв а минималната 500 лв - ми сори, но ще се наложи да те разочаровам......нищо подобно нямаше да стане, нямаше дори и да започне......
              О, не, само пълен глупак би си помислил това. Но щом нямаш против ДПС да е втората по големина партия в парламента - ок.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

              Коментар


                #67
                Колеги, на следващите избори всички за MOT!
                браво 1,6/90 - 09 г.

                Коментар


                  #68
                  Моето мнение.Отишъл един човечец в магазина и казал: - Искам 5 яйца, ама аз да си ги избера..! - Чакай бе - рекъл продавачът - как така ще си избираш? - Ами така! Искам, като на избори, да си избера и яйцата! - Така кажи бе, мой човек! На ти 5 яйца - избирай си!!

                  Коментар


                    #69
                    Малко факти от мен:Kак ДПС печели гласовете си - http://www.vesti.bg/izbori2014/novin...------Брой на избирателите според избирателните списъци: 6 543 423Брой на гласувалите избиратели според положените подписи в избирателните списъци: 2 361 943Разпределение на гласовете за ДПС: 386 725 (17.269%)-----------------------------------------------------------------------------------Какво каза Меркел в емоционалната си реч в Деня на националното единство на Германия:
                    "Този, който пътува през градовете за Източна Германия ще разбере веднага колко много е направено след 1990г. Все още може много да се направи. Нивото на безработицата е по-високо, отколкото западната част на Германия, макар и в момента е толкова ниско, колкото никога до сега не е било след Обединението. БВП в Източните провинции е 2/3 от нивото в Западните провинции. На новата схема на финансовите отношения между двете провинции след 2015г., когато изтича така нар. Солидарен пакт ще допринесе за преодоляване на тези различия, подчерта Меркел и тя е сигурна в това защото до сега 160 млрд евро са отишли в държавния бюджет в източните провинции."
                    -----------------------------------------------------------------------------------Ако искате гласувайте. Може пък след години Турция да се "хвали" с колко лири е финансирала западните си провинции - Тракия, Добружда и т.н.
                    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

                    Коментар


                      #70
                      Какво каза Меркел в емоционалната си реч в Деня на националното единство на Германия: Цитат:"Този, който пътува през градовете за Източна Германия ще разбере веднага колко много е направено след 1990г. Все още може много да се направи. Нивото на безработицата е по-високо, отколкото западната част на Германия, макар и в момента е толкова ниско, колкото никога до сега не е било след Обединението. БВП в Източните провинции е 2/3 от нивото в Западните провинции. На новата схема на финансовите отношения между двете провинции след 2015г., когато изтича така нар. Солидарен пакт ще допринесе за преодоляване на тези различия, подчерта Меркел и тя е сигурна в това защото до сега 160 млрд евро са отишли в държавния бюджет в източните провинции."----------------------------------------------------------------------------------- Ако искате гласувайте. Може пък след години Турция да се "хвали" с колко лири е финансирала западните си провинции - Тракия, Добружда и т.н.
                      Stefanaki. Прости моята несхватливост, но какво имаш предвид ?...Германците така са я "вапцали", че вече недоумявам, как цели градове, а вече и провинции са допуснали да станат...турски.Едно обаче им признавам. Всите тези турци там си нямат партия във властта и, като че ли недоуменията ми се изчерпват до там. Аз лично нямам нищо против българските турци тук, дори напротив - работливи, честни и уважителни са, но партията, която ги инициализира вреди, както на тях, така и на нас. И може би това е огромната разлика между мощната Държава Германия и "хилавата" ни държавичка България. Убеден съм, че на глава от местното население и тук и там се падат по равно турски / етнически граждани. Вече...Останалото обаче си е наш глобален политически проблем и аналогии със сегашна Алемания не бива да правим.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

                      Коментар


                        #71
                        ntodorov написа:
                        Аз лично нямам нищо против българските турци тук, дори напротив - работливи, честни и уважителни са, но партията, която ги инициализира вреди, както на тях, така и на нас.
                        Аз също нямам нищо против българските турци (даже имам много добри приятели сред тях), нямам нищо против и хората, които гласуват за партията, която ги инициализира и вреди, както на тях, така и на нас.
                        ntodorov написа:
                        Stefanaki. Прости моята несхватливост, но какво имаш предвид ?
                        Колкото по-малко български граждани гласуват на изборите, толкова повече народни представители ще има гореописаната партия, която според клипа още по-горе има твърд електорат от около 500 000 гласа. Тези гласове могат да бъдат 17%, но могат да бъдат и 70% - това зависи от останалите около 6 000 000 избиратели.За сега всичко е относително спокойно, но в бъдеще е възможна "Украинска Пролет 2014" в България, но събитията да са инициирани от точно определена партия.
                        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

                        Коментар


                          #72
                          Разбрах те вече колега. Аз бях с други презумпции и за това не схванах.Прав си... Проблемът ни е вътрешно-политически, защотоима негативни настроения против тази партия и сред част от етническите турци и у нас. За съжаление интересите на тази партия биватпречупвани под друга призма и впрегнати в "борбата за свобода и права" на малцинствата, а вече и на тях ( малцинствата ) им е отдавна ясно, че това си е една крупна, богата ( да не пиша могъща) и зависима от външно-национални интереси структура с партийно име.Същата тази структура ВЕЧЕ не диктува, ами и...управлява. Ей те това ни направи толкова уязвими, като нация.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

                          Коментар

                          Working...
                          X