Xaus написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли?
Collapse
X
-
style34 написа:И аз съм песимист за бъдещето на България, но как точно вие виждате евентуалната промяна към по-добро ако не гласуваме и оставяме тъмнозелените да определят кой да ни управлява?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Отговорността за 50% и повече негласували е преди всичко на политиците - те просто не оправдават нито очакванията, нито доверието на народа. Това е ясен сигнал, че те (политиците) не намират езика, посланията и идеите, които биха подкрепили избирателите. Не е съвсем редно да се обвиняват негласуващите и това да е основният проблем. Вижте ДПС - как, с какво послание лидерите му успяват да задействат "дистанционното" с което да накарат техния електорат да гласува?! В нашата мила родина, политиците нямат консенсус по основните приоритети за държавата, нещо повече - те нямат визия за развитието на страната в по-дълъг срок от... 4 години. Във всяка нормална държава политическите партии имат единомислие по тези въпроси (какво да се прави), като различията са единствено в похватите (как да се прави). Има и още един много отчетливо натрапващ се фактор - комплексите от които БГ политическият елит следва да се отърси. Това са комплексите свързани с "комунизма", СССР и Русия, възродителния процес, агентурното минало и агентите... и въобще ровенето и търсенето на нов смисъл в множество исторически събития.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:......мислиш си че за 1-2 години пенсията щеше да стане 400 лв а минималната 500 лв - ми сори, но ще се наложи да те разочаровам......нищо подобно нямаше да стане, нямаше дори и да започне......The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Малко факти от мен:Kак ДПС печели гласовете си - http://www.vesti.bg/izbori2014/novin...------Брой на избирателите според избирателните списъци: 6 543 423Брой на гласувалите избиратели според положените подписи в избирателните списъци: 2 361 943Разпределение на гласовете за ДПС: 386 725 (17.269%)-----------------------------------------------------------------------------------Какво каза Меркел в емоционалната си реч в Деня на националното единство на Германия:"Този, който пътува през градовете за Източна Германия ще разбере веднага колко много е направено след 1990г. Все още може много да се направи. Нивото на безработицата е по-високо, отколкото западната част на Германия, макар и в момента е толкова ниско, колкото никога до сега не е било след Обединението. БВП в Източните провинции е 2/3 от нивото в Западните провинции. На новата схема на финансовите отношения между двете провинции след 2015г., когато изтича така нар. Солидарен пакт ще допринесе за преодоляване на тези различия, подчерта Меркел и тя е сигурна в това защото до сега 160 млрд евро са отишли в държавния бюджет в източните провинции."Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Какво каза Меркел в емоционалната си реч в Деня на националното единство на Германия: Цитат:"Този, който пътува през градовете за Източна Германия ще разбере веднага колко много е направено след 1990г. Все още може много да се направи. Нивото на безработицата е по-високо, отколкото западната част на Германия, макар и в момента е толкова ниско, колкото никога до сега не е било след Обединението. БВП в Източните провинции е 2/3 от нивото в Западните провинции. На новата схема на финансовите отношения между двете провинции след 2015г., когато изтича така нар. Солидарен пакт ще допринесе за преодоляване на тези различия, подчерта Меркел и тя е сигурна в това защото до сега 160 млрд евро са отишли в държавния бюджет в източните провинции."----------------------------------------------------------------------------------- Ако искате гласувайте. Може пък след години Турция да се "хвали" с колко лири е финансирала западните си провинции - Тракия, Добружда и т.н.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Аз лично нямам нищо против българските турци тук, дори напротив - работливи, честни и уважителни са, но партията, която ги инициализира вреди, както на тях, така и на нас.ntodorov написа:Stefanaki. Прости моята несхватливост, но какво имаш предвид ?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Разбрах те вече колега. Аз бях с други презумпции и за това не схванах.Прав си... Проблемът ни е вътрешно-политически, защотоима негативни настроения против тази партия и сред част от етническите турци и у нас. За съжаление интересите на тази партия биватпречупвани под друга призма и впрегнати в "борбата за свобода и права" на малцинствата, а вече и на тях ( малцинствата ) им е отдавна ясно, че това си е една крупна, богата ( да не пиша могъща) и зависима от външно-национални интереси структура с партийно име.Същата тази структура ВЕЧЕ не диктува, ами и...управлява. Ей те това ни направи толкова уязвими, като нация.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар