Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще гласувате ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гласувах... ама тая интегрална бюлетина много афиф работа с това сгъване... Оня я взема да откъсне ъгълчето, ама така я взема, щото тя се отваря, после докато ти я връща пак я размандахерцва и отиваш да я пускаш в прозрачна урна (в която половината бюлетини бяха полуразгънати - демек се виждаше къде е отметката)... Не знам дали е нарушение или не е, но това си е гавра с "тайната на вота" - иначе кабинката супер изолирана, с черни завеси...
    Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Не - няма да гласувам......
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Възможно ли е да се провери кой за кои е гласувал? Много съм се чудел на това. Има ли начин да проверят на даден човек бюлетината или е невъзможно.
        Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Кой гласувал - гласувал!Кой пасувал - пасувал!Политическата картина в БеГето няя да се промени!Народът подобрение няя да усети!Подобрение ще усетят новите дупетати, които ще се нагушат с табУети, БеиМвета, секлецарки, далаверки, а за раята остаа да плаща мастрафа!

Коментар

Някак си не мога да разбера хората, които имат възможност и не гласуват! Казват "Няма за кого.". Е, има 25 партии. Всички ли сте ги проучили? Имаше и неполитици. Защо не гласувахте за тях? Защо не пуснахте празна бюлетина? Това щеше да е един вид протест. А ,докато негласуването се възприема като протест, други се възползват с удоволствие от такова мислене. Но поговорката "Каквото сам си направиш, никой друг не можа да ти направи!" е актуална и днес.
            Нов внос - нови знания и умения!
            Fiat Punto 60 (на жената с любов)
            Volvo S40

Коментар

ivanpal написа:
              Някак си не мога да разбера хората, които имат възможност и не гласуват! Казват "Няма за кого.". Е, има 25 партии. Всички ли сте ги проучили? Имаше и неполитици. Защо не гласувахте за тях? Защо не пуснахте празна бюлетина? Това щеше да е един вид протест. А ,докато не гласуването се възприема като протест, други се възползват с удоволствие от такова мислене. Но поговорката "Каквото сам си направиш, никой друг не можа да ти направи!" е актуална и днес.
              Гласуването е вид избор, НЕгласуването - също.Аз уважавам избора на всеки, остава да чакаме уважението от новите политици...Поредното чакане при това.ПС: Току що установих, че с ББ мислим еднакво за малките БГ партии. Към този момент около 10% от всите БГ гласове ще отидат в забвение покрай разните му там отцепници, единаци и кандидати за "нова политическа сила", които не преминават "бариерата" от 4%.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Това са първите избори, които пропускам. Признавам срам ме е от себе си, защото щом ми трябваха толкова години, за да осъзная, че изборите са безсмислени, явно не съм толкова умен колкото си мислех Една статия по темата, за кой забавна, за кой неhttp://www.webcafe.bg/id_654007971_B...gra_na_tronove "Владетелите се сменят, за поданиците им не се променя нищо."
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                  Това са първите избори, които пропускам. Признавам срам ме е от себе си, защото щом ми трябваха толкова години, за да осъзная, че изборите са безсмислени, явно не съм толкова умен колкото си мислех Една статия по темата, за кой забавна, за кой неhttp://www.webcafe.bg/id_654007971_B...gra_na_tronove "Владетелите се сменят, за поданиците им не се променя нищо."
                  Ако те успокоява това ще ти напиша, че след време поне няма да имаш угризения, че си дал вота си на поредните...мошеници.Ако пък тръгнем на добре след тези избори да знаеш, че ти си кадемчето...щот не си гласувал. Спи си спокойно. :P ПС: Аз гласувах в последния момент и сега вече рискувам да бъда гузен пред себе си за следващия мандат.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Гледайки опашките пред секциите в Англия, направо ме е срам от колегите, които тук са имали възможност, но не са гласували...
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

А тия в Англия кви се явяват, че гласуват?!? Аз от тука не гласувам за изборите в Мали, нали?

Коментар

ogi28b написа:
                        А тия в Англия кви се явяват, че гласуват?!? Аз от тука не гласувам за изборите в Мали, нали?
                        +1Гласувах.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ivanpal написа:
                          Това щеше да е един вид протест. А ,докато не гласуването се възприема като протест, други се възползват с удоволствие от такова мислене.
                          Те така или иначе се възползват........ако за теб пускането на празна бюлет е протест, за мен е обратното - въпрос на гледна точка.......
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

ntodorov написа:
                            Гласуването е вид избор, НЕгласуването - също.Аз уважавам избора на всеки...
                            Аз пък не уважавам избор "няма да гласувам". Точно негласуването на много " разочаровани" българи, доведе една партия да има най-много дни фактическо управление от 89-та насам. Срам за българите, срам за България!
                            Stop giving directions, just say "Follow me."
                            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                              ivanpal написа:
                              Това щеше да е един вид протест. А ,докато негласуването се възприема като протест, други се възползват с удоволствие от такова мислене.
                              Те така или иначе се възползват........ако за теб пускането на празна бюлет е протест, за мен е обратното - въпрос на гледна точка.......
                              Не отричам ничие мнение. Но зрялото гражданско общество гласува и се обединява, а не си вика, че няма смисъл. Кой крив-кой прав...времето ще покаже. Очевидно е, че след около 10 години ще дойде и ДПС на власт(официално). Нямам против тази партия, но тя манипулира най-много изборите и негласуването (при 24 други партии) я прави все по-силна, макар и всички да виждаме как, и с негласуването си косвено я подкрепяме.
                              Нов внос - нови знания и умения!
                              Fiat Punto 60 (на жената с любов)
                              Volvo S40

Коментар

ogi28b написа:
                                По-добре да гласуват, поне малко да компенсират Турция, че нали виждаш какво става... Утре сутринта ще вземат да се окажат втори...

Коментар

Working...
                                X