Гласувах... ама тая интегрална бюлетина много афиф работа с това сгъване... Оня я взема да откъсне ъгълчето, ама така я взема, щото тя се отваря, после докато ти я връща пак я размандахерцва и отиваш да я пускаш в прозрачна урна (в която половината бюлетини бяха полуразгънати - демек се виждаше къде е отметката)... Не знам дали е нарушение или не е, но това си е гавра с "тайната на вота" - иначе кабинката супер изолирана, с черни завеси...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли?
Collapse
X
-
Humppa
Кой гласувал - гласувал!Кой пасувал - пасувал!Политическата картина в БеГето няя да се промени!Народът подобрение няя да усети!Подобрение ще усетят новите дупетати, които ще се нагушат с табУети, БеиМвета, секлецарки, далаверки, а за раята остаа да плаща мастрафа!
Коментар
-
Някак си не мога да разбера хората, които имат възможност и не гласуват! Казват "Няма за кого.". Е, има 25 партии. Всички ли сте ги проучили? Имаше и неполитици. Защо не гласувахте за тях? Защо не пуснахте празна бюлетина? Това щеше да е един вид протест. А ,докато негласуването се възприема като протест, други се възползват с удоволствие от такова мислене. Но поговорката "Каквото сам си направиш, никой друг не можа да ти направи!" е актуална и днес.Нов внос - нови знания и умения!
Fiat Punto 60 (на жената с любов)
Volvo S40
Коментар
-
ivanpal написа:Някак си не мога да разбера хората, които имат възможност и не гласуват! Казват "Няма за кого.". Е, има 25 партии. Всички ли сте ги проучили? Имаше и неполитици. Защо не гласувахте за тях? Защо не пуснахте празна бюлетина? Това щеше да е един вид протест. А ,докато не гласуването се възприема като протест, други се възползват с удоволствие от такова мислене. Но поговорката "Каквото сам си направиш, никой друг не можа да ти направи!" е актуална и днес.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Това са първите избори, които пропускам. Признавам срам ме е от себе си, защото щом ми трябваха толкова години, за да осъзная, че изборите са безсмислени, явно не съм толкова умен колкото си мислех Една статия по темата, за кой забавна, за кой неhttp://www.webcafe.bg/id_654007971_B...gra_na_tronove "Владетелите се сменят, за поданиците им не се променя нищо."
Коментар
-
dikanio написа:Това са първите избори, които пропускам. Признавам срам ме е от себе си, защото щом ми трябваха толкова години, за да осъзная, че изборите са безсмислени, явно не съм толкова умен колкото си мислех Една статия по темата, за кой забавна, за кой неhttp://www.webcafe.bg/id_654007971_B...gra_na_tronove "Владетелите се сменят, за поданиците им не се променя нищо."A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ivanpal написа:Това щеше да е един вид протест. А ,докато не гласуването се възприема като протест, други се възползват с удоволствие от такова мислене.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ntodorov написа:Гласуването е вид избор, НЕгласуването - също.Аз уважавам избора на всеки...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:ivanpal написа:Това щеше да е един вид протест. А ,докато негласуването се възприема като протест, други се възползват с удоволствие от такова мислене.Нов внос - нови знания и умения!
Fiat Punto 60 (на жената с любов)
Volvo S40
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар