Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще гласувате ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    1.Ей ся ставам 2.Отивам на сутрешно кафе "насред-село" 3.После паля колата, минавам през Сливен да гласувам4.От там през Търново и Плевен се прибирам в Козлодуй.Приемам оферти за кафе по маршрута
    Mи промени си маршрута и ела да пием кафе .
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

slonikon написа:
      Абе ще успее, бе!Много ми харесва тоя: "Светльо Витков: Колкото повече малки партии влязат, толкова по-трудно стават договорките"Може и да размисля до утре.
      То този отдавна е в уговорките , по мое скромно мнение .
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Цял ден по телевизията ще слушаме: За какво гласувахте?...

Коментар

Дори гласувах.
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

slonikon написа:
            Абе ще успее, бе!Много ми харесва тоя: "Светльо Витков: Колкото повече малки партии влязат, толкова по-трудно стават договорките"Може и да размисля до утре.
            Аз си мисля, че колкото повече партийки имаме толкова повече една друга партия се възползва.Нашите гласове български се пръскат и се разпределят на халос, докато в същото време всеки друг глас есъсредоточен в "другата партия". Да не говорим, че половината малки БГ партийки няма да достигнат бленуванатабариера от нам колко си процента за да се докопат в парламента и покрай тях ще заминат много гласове български. Така, че ако милеят и се борятза истинско БГ управление в парламента такива, като, Волен, Витков, Бюреков, Касабов, Симеонов @ ко, отцепници и куп още знайни и не знайни "борци за справедливост" би трябвало да се обединят за общата кауза, ама...пустата му власт и парички покрай нея, как да ги разпределиш. Така, че приказките - "гласувайте, защото гласовете отиват в другата партия" са безпредметни и обречени още в момента, когато започнем да броим предизборните билбордове по булевардите и афишите по улиците.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

По-важно е как ще се броят бюлетините, а не как ще гласува раята

Коментар

Ще гласувам естествено за мой приятел кандидат за депутат и неговата партия. Дано влезе човека и така!

Коментар

ntodorov написа:
                  slonikon написа:
                  ....
                  Аз си мисля...
                  Еми не знам що си мислиш така. От 1992 насам, колкото пъти гласовете ни са били концентрирани в 2-3 големи партии, толкова пъти облагите ги е обирала другата партия.
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                    Еми не знам що си мислиш така. От 1992 насам, колкото пъти гласовете ни са били концентрирани в 2-3 големи партии, толкова пъти облагите ги е обирала другата партия.
                    Не е от най-големите партии.

Коментар

slonikon написа:
                      ntodorov написа:
                      slonikon написа:
                      ....
                      Аз си мисля...
                      От облагите всички в парламента са се възползвали, но от няколко години "те" ВЕЧЕ ни И управляват. Има техни имена в отговорната власт. Да не казвам, че някои министерства вече по "традиция" им се дават...И това се случва право-пропорционално на завишения брой БГ партийки.
                      A17DTС/S

Коментар

Не е от "няколко години". От 1992 те ВЕЧЕ ни И управляват. От нас си зависи да намерим друг балансьор за големите партии. Фенове на големите партии винаги ще има, обаче вчера на една сбирка установих, че 4 от 5 българи искат да гласуват, но не знаят за кого. Това ме поласка, естествено, щото е приятно да знаеш, че поне на 80% от сънародниците ти паметта им е по-дълга от 4 години. А и при тая вяла кампания моментът просто не е за изпускане.
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Разбира се. Както на всички избори до сега.

Коментар

slonikon написа:
                            Не е от "няколко години". От 1992 те ВЕЧЕ ни И управляват. От нас си зависи да намерим друг балансьор за големите партии. Фенове на големите партии винаги ще има, обаче вчера на една сбирка установих, че 4 от 5 българи искат да гласуват, но не знаят за кого. Това ме поласка, естествено, щото е приятно да знаеш, че поне на 80% от сънародниците ти паметта им е по-дълга от 4 години. А и при тая вяла кампания моментът просто не е за изпускане.
                            Да. Това имам предвид. Големите и стари наши партии вече си биха козовете. Стига им. Трябват наистина нови имена, но пък четейки платформите им оставам с усещането, че всите УЖ за едно се "борят", а явно се делят според интересите си за власт. Ако политиците ни мислят разумно, про-български и в интерес на нацията ни отдавна трябваше да бъдат обединени в такова ядро, че другата партия винаги да се чувства, като гост в парламента...Уви обаче. Всите работят САМО за себе си и против интересите ни национални. И на тези избори много и важни наши гласове ще отидат на халос пръснати по малките партийки, които няма да прескочат и бариерата дори.ПС: Ще гласувам след малко, въпреки, че съм объркан и все още нямам твърдото убеждение за кого.
                            A17DTС/S

Коментар

*Модерирано*Модераторски екип на fiat-bg.orgОсновните мотивации при избор са или да запазиш това, което имаш, или да получиш това, което нямаш.Който и от двата да е твоят мотив, надявам се да си удовлетворена от полученото
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

bobi111 написа:
                                Ще гласувам естествено за мой приятел кандидат за депутат и неговата партия. Дано влезе човека и така!
                                Ей тва е голЕЕЕЕма тъпотия!!! И като влезе твоя приятел кво????Йовчо, ти знаеш ли аз колко приятели имам в листите??? Ама гласувах с главата си, не за приятелите си!!!
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X