Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли?
Collapse
X
-
slonikon написа:Абе ще успее, бе!Много ми харесва тоя: "Светльо Витков: Колкото повече малки партии влязат, толкова по-трудно стават договорките"Може и да размисля до утре.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
slonikon написа:Абе ще успее, бе!Много ми харесва тоя: "Светльо Витков: Колкото повече малки партии влязат, толкова по-трудно стават договорките"Може и да размисля до утре.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Humppa
-
slonikon написа:ntodorov написа:slonikon написа:....A17DTС/S
Коментар
-
Не е от "няколко години". От 1992 те ВЕЧЕ ни И управляват. От нас си зависи да намерим друг балансьор за големите партии. Фенове на големите партии винаги ще има, обаче вчера на една сбирка установих, че 4 от 5 българи искат да гласуват, но не знаят за кого. Това ме поласка, естествено, щото е приятно да знаеш, че поне на 80% от сънародниците ти паметта им е по-дълга от 4 години. А и при тая вяла кампания моментът просто не е за изпускане.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:Не е от "няколко години". От 1992 те ВЕЧЕ ни И управляват. От нас си зависи да намерим друг балансьор за големите партии. Фенове на големите партии винаги ще има, обаче вчера на една сбирка установих, че 4 от 5 българи искат да гласуват, но не знаят за кого. Това ме поласка, естествено, щото е приятно да знаеш, че поне на 80% от сънародниците ти паметта им е по-дълга от 4 години. А и при тая вяла кампания моментът просто не е за изпускане.A17DTС/S
Коментар
-
bobi111 написа:Ще гласувам естествено за мой приятел кандидат за депутат и неговата партия. Дано влезе човека и така!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар