От поне час няма ни един канал Булсатком, а на местната кабеларка 2/3 от каналите са блокирали... Таксата за булсата е платена вчера.Други имат ли подобен проблем?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с тулвизора
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Да, при мен е така, при майка ми също. Когато спря тивито, имаше проблем със сайта им, а телефонът им по технически причини не отговаря - може да имат проблем технически хората. п.п. Майка ми каза, че на основния ХД приемник са се появили повечето канали, при мен не знам - мързи ме да се кача да видя.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Humppa
Тръгнаха каналите...Нооо напоследък им се трупат черни точки... Сигурно техническата поддръжка на ТВ излъчването е под минимума и всички капитал се пренасочва към изграждането на мобилната мрежа....Не очаквам някой да се извини Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
В офнюз са писали каква информация имаше по проблема.... http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%...03_397444.htmlТова, което аз имах, бяха HD канали и някаква телевизия на немски език. Иначе по принцип не ги знам какво правят, но често ми спира интернета, ако падне някакъв дъжд- и каналите изчезват, но не за толкова дълго време. Все се оправдават с енергото или някой друг. Един вид "кой ми сра в гащите".Модерирано!Модераторски екип на fiat-bg.orgПри следващия опит да вмъкнеш реклама в текста, ще получиш официално предупреждение!
Коментар
-
Така и така темата е за тулвизори, я кажете някой ДЛНА сървър, който да поддържа субтитри, че ми се прецака кабела?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Руският HMS. Ама внимавай с настройките, че ако не ги направиш правилно, се преоразмерява картината и докато си мислиш "Защо тоя филм е толкова гаден, уж е Full HD?", се оказва, че той е станал 720 х 480. И ти трябва хубав процесор, защото филмът се прекодира със субтитрите в реално време. Преди да се занимаваш с шикалки - пробвай дали самият телевизор няма да си ги познае субтитрите и да си ги възпроизвежда. Не ми се пробва сега, може и да бъркам, ама на мен Самсуняка май че ги показваше през All Share или Samsung Link, или там както са го кръстили за последно. Вече става втора тема в първата тема, а и двете не са свързани с проблем с телевизора. После ’оди търси нещо с търсачката по заглавие...
Коментар
-
"домашний медиа-сервер" Може би е най-добрия медия сървър. Ако не пипаш настройките си работи повече от прилично. Единственото условие е субтитрите да са дословно с името на филма. Линк към сървъра : https://www.homemediaserver.ru/index.htm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар