siluro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горни Лом
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
evgeni85 написа:Е собственика вече може да си прибере цялата сума по договора. Мините са утилизирани. ....... Алчен загубеняк...заслужаваш не само синът ти /който е знаел само да вика по хората/ но цялата ти семка да се бе изпарила в този ден. Ето ти сега пари.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Humppa
Кат’ слушаш ка говори агент Гоце - мед му капе от устата, а дефакто фирмата на кака Зорка Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
siluro написа:Immortal написа:Ако работниците взимаха по 1500 лв, това щеше ли да промени нещо в трагедията???Стига сте говорили глупости.Факт е, че немарливостта е отличителна черта на българските работници.Факт е, че колкото и пари да взима един работник, винаги казва "Ебал съм мааму, да не е мое!" или пък "Ти ли че ми каеш как да си връшим работата?"Друг е въпроса, че контролът също е супер занижен.Аз ако тръгна да се разхождам без каска или работни обувки, ще ме глобят веднага минимум 50 лв.Има виновни в този случай, и то много. Разследващите да ги търсят, и да бъдат наказани!
Коментар
-
pplk написа:evgeni85 написа:Е собственика вече може да си прибере цялата сума по договора. Мините са утилизирани. ....... Алчен загубеняк...заслужаваш не само синът ти /който е знаел само да вика по хората/ но цялата ти семка да се бе изпарила в този ден. Ето ти сега пари.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Immortal написа:Ако работниците взимаха по 1500 лв, това щеше ли да промени нещо в трагедията???Стига сте говорили глупости.Факт е, че немарливостта е отличителна черта на българските работници.Факт е, че колкото и пари да взима един работник, винаги казва "Ебал съм мааму, да не е мое!" или пък "Ти ли че ми каеш как да си връшим работата?"Друг е въпроса, че контролът също е супер занижен.Аз ако тръгна да се разхождам без каска или работни обувки, ще ме глобят веднага минимум 50 лв.Има виновни в този случай, и то много. Разследващите да ги търсят, и да бъдат наказани!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Аз също съм на мнение, че размера на заплатата е важен фактор за отношението към работата. Казвам важен, а не единствен Нека не забравяме (особено икономистите в този форум), че финансите сами по себе си са човешки взаимоотношения и това не съм го измислил аз !Всеки, който твърди, че размера на заплатата няма връзка с качестовото и отношението към работата е...популист Сега нали е модерно да сме политически коректни ? Та затова се възползвам от тази "прекрасна" дума :P== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Работя с хора, много от които взимат повече от 1600 лева заплата, и ще кажа, че голяма част са мърлячи. Не знаят и не могат, и не искат да се научат, и непрекъснато им се повтарят едни и същи грешки, и следващия месец пак същата работа. Съгласна съм с Дидо, че българите в мнозинството са мърлячи, без значение колко пари им дават. Колкото до случая - всички са виновни. Не може да виждаш очевидно нарушаване на правилата, което ще ти коства живота, и да си траеш и да се молиш да не се случи най-лошото. Дори и 2000 лева да им дават, това би ли променило нещо? Става въпрос за техния живот - сега сигурно им е густо - хем без работа, хем 15 човека си отидоха - така по-добре ли е?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Би променило това, че хората, които щяха да работят в този завод щяха да са ДРУГИ !РАЗЛИЧНИ от тези, които са работели. След като взимаш човек да ти работи на минималната не можеш да очакваш от него да има много обща култура и мисъл, не смяташ ли ?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Би променило това, че хората, които щяха да работят в този завод щяха да са ДРУГИ !The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:pplk написа:evgeni85 написа:Е собственика вече може да си прибере цялата сума по договора. Мините са утилизирани. ....... Алчен загубеняк...заслужаваш не само синът ти /който е знаел само да вика по хората/ но цялата ти семка да се бе изпарила в този ден. Ето ти сега пари.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
style34 написа:Обаче в България при т.нар. бизнес, фактор номер едно в наемането на персонал е кой ще наемем за възможно най-малко пари.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:style34 написа:Обаче в България при т.нар. бизнес, фактор номер едно в наемането на персонал е кой ще наемем за възможно най-малко пари.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
-
pplk написа:kiro_of_the_day написа:pplk написа:evgeni85 написа:Е собственика вече може да си прибере цялата сума по договора. Мините са утилизирани. ....... Алчен загубеняк...заслужаваш не само синът ти /който е знаел само да вика по хората/ но цялата ти семка да се бе изпарила в този ден. Ето ти сега пари.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар