Каквото и да кажем ще е малко. Българите са едни крепостни селяни. Както каза един човек, който мисля, беше загубил сина си - бедността убива.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горни Лом
Collapse
Заключена тема
X
X
-
То държавите пращат оръжие да се избиват други хора по света, къде търсите някакво възмездие не знам:http://www.vesti.bg/sviat/blizak-izt...htu-id-6023640A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:То държавите пращат оръжие да се избиват други хора по света, къде търсите някакво възмездие не знам:http://www.vesti.bg/sviat/blizak-izt...htu-id-6023640Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Kuku написа:Собственика на завода също е загубил сина си при взрива!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
що да не взима 13000 заплата? Всеки взима според отговорностите си! И аз ако имам фирма, и аз ще си пиша заплата 13000, ако мога - какъв е проблемът? Ти по-добре от всички знаеш, че една стока, вкл. човешкият труд, се продава за толкова, за колкото може да се продаде - след като има да работят за минималната заплата, ще има и кой да я предлага. Колкото до останалото - няма да го коментирам, и без това версиите се сменят през час.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:що да не взима 13000 заплата? Всеки взима според отговорностите си! И аз ако имам фирма, и аз ще си пиша заплата 13000, ако мога - какъв е проблемът? Ти по-добре от всички знаеш, че една стока, вкл. човешкият труд, се продава за толкова, за колкото може да се продаде - след като има да работят за минималната заплата, ще има и кой да я предлага. Колкото до останалото - няма да го коментирам, и без това версиите се сменят през час.ele написа:Иначе всички имат вина - и работниците, които са знаели и са си мълчали, и ръководството и съответните държавни органи. Жалко за хората, но цялата държава ни е такава - единият решил, че днес не му се ходи на работа, и не отишъл, дръгият блъскал с метален чук вместо с дървен - не могат едни елементарни заповеди да следват, как искате да има ред и да се работи безопасно.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Амчи, както е казал един виден философ, то количествените натрупвания водят до качествени изменения. Тъй че не се знае га предлагането на пасти ще доведе до търсенето на прически. Все пак, не може да не се отрече възможността, че собственикът е бил притиснат от кредити към банки и, поради спорадичността на дейностите, да не е бил в състояние да осигури устойчиво развитие на персонала.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
style34, всеки има своите проблеми и всеки иска да ги реши по най-добрия и бързия начин. Това да гледаш как се работи небезопасно и да си траеш, при условие, че ако стане фал, това ще остави децата ти сираци, е върхът на глупостта. Заплатите няма да ги коментирам - има много и различна информация дали са 250, 300 или повече.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ако работниците взимаха по 1500 лв, това щеше ли да промени нещо в трагедията???Стига сте говорили глупости.Факт е, че немарливостта е отличителна черта на българските работници.Факт е, че колкото и пари да взима един работник, винаги казва "Ебал съм мааму, да не е мое!" или пък "Ти ли че ми каеш как да си връшим работата?"Друг е въпроса, че контролът също е супер занижен.Аз ако тръгна да се разхождам без каска или работни обувки, ще ме глобят веднага минимум 50 лв.Има виновни в този случай, и то много. Разследващите да ги търсят, и да бъдат наказани!
Коментар
-
Неквалифицираният работник навсякъде е мърляч. За съжаление, намалява необходимостта от квалифицирани, поради отпадането на тази промишленост, която ги иска. А и работодателите не инвестират в квалификация на персонала, особено там, където го наемат съобразно последната поръчка, която трябва да изпълнят.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Естествено, че ако взимат1500 лева НАЙ-ВЕРОЯТНО нямаше да се случи трагедията. Имортале, хайде да не определяме чуждото мнение като глупости, искаш ли?За 1500 ще намериш и ще имаш претенции да наемеш квалифициран работник. За 300 лева наемаш първия срещнат.Просто нямаше да работят същите хора.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Immortal написа:Ако работниците взимаха по 1500 лв, това щеше ли да промени нещо в трагедията???Стига сте говорили глупости.Факт е, че немарливостта е отличителна черта на българските работници.Факт е, че колкото и пари да взима един работник, винаги казва "Ебал съм мааму, да не е мое!" или пък "Ти ли че ми каеш как да си връшим работата?"Друг е въпроса, че контролът също е супер занижен.Аз ако тръгна да се разхождам без каска или работни обувки, ще ме глобят веднага минимум 50 лв.Има виновни в този случай, и то много. Разследващите да ги търсят, и да бъдат наказани!Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар