Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Горни Лом

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    pplk написа:
    kiro_of_the_day написа:
    Почвам да подозирам, че имаш личен интерес...
    Щом не съм на едно мнение с теб, начи имам личен интерес, а? Изтъкваш некви смешки, после аз съм виновен, баси. :D
    Не пич - щом за теб е виновен всеки друг, а не и собственика - затова явно имаш личен интерес.
    Никъде не съм казал, че собственика е невинен, за разлика от теб и стайла, които твърдите, че само той е виновен, изтъквайки абсолютно смехотворни доводи. Да вярваш, че защитавам личен интерес във форума на Фиат е още по-голяма глупост. Единствения ми интерес е да накарам някои хора да не разсъждават първосигнално и пречупено през призмата на завистта, кълнейки като дърта циганка.П.П. Какво стана с отговора? :D
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
      kiro_of_the_day написа:
      pplk написа:
      kiro_of_the_day написа:
      Почвам да подозирам, че имаш личен интерес...
      Щом не съм на едно мнение с теб, начи имам личен интерес, а? Изтъкваш некви смешки, после аз съм виновен, баси. :D
      Не пич - щом за теб е виновен всеки друг, а не и собственика - затова явно имаш личен интерес.
      Никъде не съм казал, че собственика е невинен, за разлика от теб и стайла, които твърдите, че само той е виновен, изтъквайки абсолютно смехотворни доводи. Да вярваш, че защитавам личен интерес във форума на Фиат е още по-голяма глупост. Единствения ми интерес е да накарам някои хора да не разсъждават първосигнално и пречупено през призмата на завистта, кълнейки като дърта циганка.П.П. Какво стана с отговора? :D
      И ни упреквш, че ние не приемаме чуждото мнение...Никъде не съм твърдял, че само той е виновен. Винаги съм твърдял, че в БГ не рботят и не си вършат работата контролните органи . В случая не е така - те аи си свършили работата.Моят любим български съд е върнал лиценза на онова говедо, на тоя робовлделец.И пак повтрям, че ако бях лично засегнат щях да приложа съдът на Линч спрямо съдиите върнали лиценза и спрямо собственика.Знам, че не съм прав, но така бих постъпил. И ще си понеса последиците.В тая държава до там се е стигнало и скоро ще има такива изтрещели гражданье - въпрос на време е.Много добре знам и как са постановени решенията на съда. Много добре знам и как са назначени съдиите които са постановили решенията.Дай ми трите им имена и до 15 минути ще ти кажа на кого са хора, как точно са назначени, на кого и колко са платили за да бъдат назначени, в чии адвокатски кантори им се пишат решенията и прочее...П.П. Стига с тоя отговор. Задай си въпроса и ще ти отговоря - не ми се чете 3 стр. назад за да ти търся въпроса сред всичке манипулативни глупости дето изписа.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

За мен виновни са:1. Собственика2. Проверяващите от КОС3. Охраната на трудаи не на последно място Държавата с глупавите им закони.Кое е трагичното?Трагичното е че хора без работа са принудени да вършат работа, която е много опасна и то за жълти стотинки. Все едно миньор да го накараш да работи под земята за 340 лв. (МРЗ).Кое е комичното?Комичното е, че на една малка фирма могат да съставят куп актове и дори да я затворят, защото не е проверено помещението за осветеност, за вредни вещества и т.н., а една уж голяма фирма, която извършва МНОГО опасна дейност не е затворена за СИСТЕМНО нарушаване на безопасните условия на труд. Едно от основните нарушения в Г.Лом е липсата на ІІ-ри изход от работните помещения. Нещо което е абсолютно задължително за помещения в които се работи с опасни вещества. Да, писани са актове и предписания, но какво от това, хората ги няма! Как е възможно да имаш стотици актове и предписания и цеха ти да работи. Инспекторите от "Охраната на труда" са за разстрел.Винаги, когато се случи някаква катастрофа или авария, имаме натрупване на поредица от човешки грешки и случайно стекли се обстоятелства.
        Няма начин да няма начин!

Коментар

pplk написа:
          nikolovvd написа:
          По-важен е въпросът какво се е случило, за да се взривят тези мини, като се има пред вид, че това са обезвредени мини и само детонация може да ги взриви.Това количество взрив може да срине град като Видин с земята!
          +1Баси, естествено, че това е основното и това се опитвам да обясня. :D
          Така ли, това ли се опитваш да обясниш? Аз що си помислих, че вече знаеш каква е причината? А, да, ето защо:
          pplk написа:
          Лично за мен най-логичната причина е технически проблем.
          Е щом за теб това е логичната причина, значи е това. Така трябва да е. Нема друг начин.Доводи имаш ли, че викаш нашите били смешни??? А за предните два инцидента, лично според теб пак ли технически проблем или???Останах с впечатление, че си против раздаването на присъди и соченето с пръст, ама явно пак не съм разбрал, или няма проблем, стига да не сочим собственика?
          pplk написа:
          Ся кво излиза? Че за струпването на толкова експлозиви вина има КОС. И след като не е разрешен транспорт до друг цех на фирмата, където мините биха били утилизирани от други хора и евентулно фиксираната норма би била спазена, чия е вината?
          Ето, експертът посочи виновния. Показа ни го. За което покорно благодарим.Да, ти определено не защитаваш собственика. Как съм се заблудил?
          pplk написа:
          От къде си сигурен, че лиценза му не е отнет неправомерно и съда го е възстановил, а?
          Да не беше гръмнало два пъти да каже човек, че МОЖЕ и да си прав.
          nikolovvd написа:
          Лакомията наистина е била огромна, а щом началството е било в цеха явно е имало и жесток натиск за експресно обработване на опасния товар.На 30.09 са пристигнали 6 камиона, а на 1.10 -3 камиона с мини. Отделно в складовете е имало към 100 000 мини и 14 тона взривни вещества.Само в деня на трагедията са изкарани от склада към 6000 мини, което означава че е трябвало да се обработват по 10-15 мини в минута при дневна норма 100 мини на човек. С други думи 15 човека са можели да обезвредят 1500 мини за деня, а е трябвало да обработят 6000 или 4 пъти повече. Било е голямо бързане, при което всичките тези 6000 мини са били в цеха, нещо което е било нередно.
          Това ми се струва логично. Това е довод. Този завод гърми три пъти. ТРИ. Не, че само алчният собственик е виновен, но да отричаш безспорната му вина...И да - синът му е бил там едва ли да работи редом до работниците. По-скоро да им дава зор, че ше изпуснем парАта...Сега ми обясни как не съществуват подкупните ченгета, купуването на гласове и източването на здравната каса преди да ми обясниш каква чиста сълза е чорбаджито. Кви доводи бе, братле искаш още при ТРИ взрива??? Ако беше нещо "по-леко" станало сега, да загинат 2-3 човека след 2 месеца пак щеше да работи това "предприятие"...P.S. Аз вече го съжалявам собственика... Отнемали му лиценза, писали му актове, предписания... Баси изродите, това си е репресия бе. Добре, че имаме справедливо правосъдие.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Никъде не съм твърдял, че само той е виновен. П.П. Стига с тоя отговор. Задай си въпроса и ще ти отговоря - не ми се чете 3 стр. назад за да ти търся въпроса сред всичке манипулативни глупости дето изписа.
            По принцип спирам да споря с хора, които не помнят какво са писали и прочели преди 1 ден, но за теб ще направя изключение.
            kiro_of_the_day написа:
            pplk написа:
            evgeni85 написа:
            Е собственика вече може да си прибере цялата сума по договора. Мините са утилизирани. ....... Алчен загубеняк...заслужаваш не само синът ти /който е знаел само да вика по хората/ но цялата ти семка да се бе изпарила в този ден. Ето ти сега пари.
            Колега, по-просташко изказване от твоето, здраве му кажи. Прост мангал е с повече усещане от теб. Само си представи, че някой споменава по същия начин баща ти. Отврат!
            На колегата от "просташкото изказване" няма да загинат хора!!!Ще те питам тебе ако беше загинал твой близък как щеше дай се изказваш!
            kiro_of_the_day написа:
            Когато е изпратил сина си да стяга дисциплината и да дава зор на работниците за големи норми - не му ли е хрумнало, че може да стане белята от бързане?Да го таковам и професора! Тоя бих го обесил на площада за назидание барабар с покровителите му!
            Ето ти и въпроса с най-вярното ти твърдение, за което те поздравявам! :D
            pplk написа:
            kiro_of_the_day написа:
            Но Андрешко и никога няма да признае че е сгрешил.
            Това е есенцията! :D :D :D Поздрави!Питай защо тия още са с лиценз!https://www.google.bg/search?q=%D0%B...N-Hc8gfivIGgDg
            Стайла също може да се пробва. :D :D :DИзвинавам се, повторил съм въпроса си днес в 11,38.
            207 тиква автомат
            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Имам един елементарен въпрос. Опитваш ли да вникнеш в текст или пишеш просто по принцип?
              207 тиква автомат
              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Е отговаряй си поне на елементарните въпроси, че на по-сложните се затрудняваш.Не оправда ли собственика? Като изкара лоши тия дето са му отнели лиценза?Не обвини ли КОС? Ама няма смисъл да отговаряш, вече си го направил ясно и категорично. Толкова ясно, че вникване не е нужно. Много ме кефи някой като се опитва да се измъква от собствените си думи с клишето ,,ти не можеш да ме разбереш
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Най-логичната причина довела до взрива.-В превод за теб означава, какво е провокирало самия взрив. Ако за теб "най-логично" означава абсолютно твърдение, вярвай ми, единствен си. Опитай се да си запалиш цигарата с алчност, при теб може и да работи :D :D :D След като КОС не е разрешил извозване на експлозивите след изрична молба от собственика, а преди това е разрешил превозването им до Горни лом, кой е отговорен за струпването им? Филанкишията? Или тия мини са влезли от Гърция в буркани като кисели краставички?Ся отвори линка с въпроса и си задай два въпроса?Има взривове в държавен завод, където работят хора с високо възнаграждение, собственика не е алчен, правилата се спазват./ тва по презумция /. Що гърми тогава и защо още има лиценз, след повече от 3 взрива и загинали? Ако си отговориш, може и да ти светне, че даващите и отнемащите лицензи не са света вода. Аналогично КАТ.Наблегни на тази част от думите ми-От къде си сигурен, че лиценза му не е отнет неправомерно и съда го е възстановил, а? Аре, ти си!
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Сите наопаки - он на терсене!

Коментар

Ей това съм го писал вчера и продължавам да стоя зад него.
                      pplk написа:
                      Отговорността в случая е колективна.
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                        pplk написа:
                        По-голяма глупост от това .- здраве му кажи!

Коментар

Що се хабите не знам...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            pplk написа:
                            pplk написа:
                            Ти верно не помниш кво си писал
                            kiro_of_the_day написа:
                            Никъде не съм твърдял, че само той е виновен. Винаги съм твърдял, че в БГ не рботят и не си вършат работата контролните органи . В случая не е така - те аи си свършили работата.Моят любим български съд е върнал лиценза на онова говедо, на тоя робовлделец.И пак повтрям, че ако бях лично засегнат щях да приложа съдът на Линч спрямо съдиите върнали лиценза и спрямо собственика.
                            Кажи сега, вината единична ли е, двойна ли е или пишеш по някоя глупост от време на време?
                            207 тиква автомат
                            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              pplk написа:
                              pplk написа:
                              Ти верно не помниш кво си писал
                              kiro_of_the_day написа:
                              Никъде не съм твърдял, че само той е виновен. Винаги съм твърдял, че в БГ не рботят и не си вършат работата контролните органи . В случая не е така - те аи си свършили работата.Моят любим български съд е върнал лиценза на онова говедо, на тоя робовлделец.И пак повтрям, че ако бях лично засегнат щях да приложа съдът на Линч спрямо съдиите върнали лиценза и спрямо собственика.
                              Кажи сега, вината единична ли е, двойна ли е или пишеш по някоя глупост от време на време?
                              1. Това ли е за тебе колективна отговорност? хахахахахахахаха2. Дефинирай "колективна отговорност"3. Колективна отговорност аз лично съм търпял единствено в казармата, а съм чувал че има само в разни режими като тоя на червените кхмери на Пол Пот. 4. Колективната отговорност явно има и разновидности според теб - двойна и тройна и прочее... хахахаххахаха5. Престани да пишеш,ч е се изложи достатъчно.6. Тука няма ли модератори да заключат темата вече, че на колегата му свършиха аргументите и ми писна да му чета .....

Коментар

Кире, за едно си абсолютно прав! Андрешко никога няма да си признае, че е сгрешил, пък би бил той и съдебен изпълнител. Втората част е от мен. :D Лека вечер и по-леко със злобата, че ще се изринеш. Остави коловете и бесилките на този от когото зависи, че от много мечти се губи връзка с реалността и човек се мисли за всезнаещ. Поздрави!П.П. Знаеш ли с какво е известен Михайло Апостолски? С фразата си "Немам доказ, али тврдам". И ти така! :DП.П.П. Колективна отговорност - групова /колективна/ отговорност./синонимен речник/. Група- съвкупност от повече от един човек-съдии, робовладелци и т.н.
                                207 тиква автомат
                                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Working...
                                X