kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горни Лом
Collapse
Заключена тема
X
X
-
207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
-
pplk написа:kiro_of_the_day написа:pplk написа:kiro_of_the_day написа:Почвам да подозирам, че имаш личен интерес...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
За мен виновни са:1. Собственика2. Проверяващите от КОС3. Охраната на трудаи не на последно място Държавата с глупавите им закони.Кое е трагичното?Трагичното е че хора без работа са принудени да вършат работа, която е много опасна и то за жълти стотинки. Все едно миньор да го накараш да работи под земята за 340 лв. (МРЗ).Кое е комичното?Комичното е, че на една малка фирма могат да съставят куп актове и дори да я затворят, защото не е проверено помещението за осветеност, за вредни вещества и т.н., а една уж голяма фирма, която извършва МНОГО опасна дейност не е затворена за СИСТЕМНО нарушаване на безопасните условия на труд. Едно от основните нарушения в Г.Лом е липсата на ІІ-ри изход от работните помещения. Нещо което е абсолютно задължително за помещения в които се работи с опасни вещества. Да, писани са актове и предписания, но какво от това, хората ги няма! Как е възможно да имаш стотици актове и предписания и цеха ти да работи. Инспекторите от "Охраната на труда" са за разстрел.Винаги, когато се случи някаква катастрофа или авария, имаме натрупване на поредица от човешки грешки и случайно стекли се обстоятелства.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
pplk написа:nikolovvd написа:По-важен е въпросът какво се е случило, за да се взривят тези мини, като се има пред вид, че това са обезвредени мини и само детонация може да ги взриви.Това количество взрив може да срине град като Видин с земята!pplk написа:Лично за мен най-логичната причина е технически проблем.pplk написа:Ся кво излиза? Че за струпването на толкова експлозиви вина има КОС. И след като не е разрешен транспорт до друг цех на фирмата, където мините биха били утилизирани от други хора и евентулно фиксираната норма би била спазена, чия е вината?pplk написа:От къде си сигурен, че лиценза му не е отнет неправомерно и съда го е възстановил, а?nikolovvd написа:Лакомията наистина е била огромна, а щом началството е било в цеха явно е имало и жесток натиск за експресно обработване на опасния товар.На 30.09 са пристигнали 6 камиона, а на 1.10 -3 камиона с мини. Отделно в складовете е имало към 100 000 мини и 14 тона взривни вещества.Само в деня на трагедията са изкарани от склада към 6000 мини, което означава че е трябвало да се обработват по 10-15 мини в минута при дневна норма 100 мини на човек. С други думи 15 човека са можели да обезвредят 1500 мини за деня, а е трябвало да обработят 6000 или 4 пъти повече. Било е голямо бързане, при което всичките тези 6000 мини са били в цеха, нещо което е било нередно.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Никъде не съм твърдял, че само той е виновен. П.П. Стига с тоя отговор. Задай си въпроса и ще ти отговоря - не ми се чете 3 стр. назад за да ти търся въпроса сред всичке манипулативни глупости дето изписа.kiro_of_the_day написа:pplk написа:evgeni85 написа:Е собственика вече може да си прибере цялата сума по договора. Мините са утилизирани. ....... Алчен загубеняк...заслужаваш не само синът ти /който е знаел само да вика по хората/ но цялата ти семка да се бе изпарила в този ден. Ето ти сега пари.kiro_of_the_day написа:Когато е изпратил сина си да стяга дисциплината и да дава зор на работниците за големи норми - не му ли е хрумнало, че може да стане белята от бързане?Да го таковам и професора! Тоя бих го обесил на площада за назидание барабар с покровителите му!pplk написа:kiro_of_the_day написа:Но Андрешко и никога няма да признае че е сгрешил.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Е отговаряй си поне на елементарните въпроси, че на по-сложните се затрудняваш.Не оправда ли собственика? Като изкара лоши тия дето са му отнели лиценза?Не обвини ли КОС? Ама няма смисъл да отговаряш, вече си го направил ясно и категорично. Толкова ясно, че вникване не е нужно. Много ме кефи някой като се опитва да се измъква от собствените си думи с клишето ,,ти не можеш да ме разберешThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Най-логичната причина довела до взрива.-В превод за теб означава, какво е провокирало самия взрив. Ако за теб "най-логично" означава абсолютно твърдение, вярвай ми, единствен си. Опитай се да си запалиш цигарата с алчност, при теб може и да работи :D :D :D След като КОС не е разрешил извозване на експлозивите след изрична молба от собственика, а преди това е разрешил превозването им до Горни лом, кой е отговорен за струпването им? Филанкишията? Или тия мини са влезли от Гърция в буркани като кисели краставички?Ся отвори линка с въпроса и си задай два въпроса?Има взривове в държавен завод, където работят хора с високо възнаграждение, собственика не е алчен, правилата се спазват./ тва по презумция /. Що гърми тогава и защо още има лиценз, след повече от 3 взрива и загинали? Ако си отговориш, може и да ти светне, че даващите и отнемащите лицензи не са света вода. Аналогично КАТ.Наблегни на тази част от думите ми-От къде си сигурен, че лиценза му не е отнет неправомерно и съда го е възстановил, а? Аре, ти си!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Ей това съм го писал вчера и продължавам да стоя зад него.pplk написа:Отговорността в случая е колективна.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:pplk написа:Ей това съм го писал вчера и продължавам да стоя зад него.pplk написа:Отговорността в случая е колективна.kiro_of_the_day написа:Никъде не съм твърдял, че само той е виновен. Винаги съм твърдял, че в БГ не рботят и не си вършат работата контролните органи . В случая не е така - те аи си свършили работата.Моят любим български съд е върнал лиценза на онова говедо, на тоя робовлделец.И пак повтрям, че ако бях лично засегнат щях да приложа съдът на Линч спрямо съдиите върнали лиценза и спрямо собственика.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:kiro_of_the_day написа:pplk написа:Ей това съм го писал вчера и продължавам да стоя зад него.pplk написа:Отговорността в случая е колективна.kiro_of_the_day написа:Никъде не съм твърдял, че само той е виновен. Винаги съм твърдял, че в БГ не рботят и не си вършат работата контролните органи . В случая не е така - те аи си свършили работата.Моят любим български съд е върнал лиценза на онова говедо, на тоя робовлделец.И пак повтрям, че ако бях лично засегнат щях да приложа съдът на Линч спрямо съдиите върнали лиценза и спрямо собственика.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Кире, за едно си абсолютно прав! Андрешко никога няма да си признае, че е сгрешил, пък би бил той и съдебен изпълнител. Втората част е от мен. :D Лека вечер и по-леко със злобата, че ще се изринеш. Остави коловете и бесилките на този от когото зависи, че от много мечти се губи връзка с реалността и човек се мисли за всезнаещ. Поздрави!П.П. Знаеш ли с какво е известен Михайло Апостолски? С фразата си "Немам доказ, али тврдам". И ти така! :DП.П.П. Колективна отговорност - групова /колективна/ отговорност./синонимен речник/. Група- съвкупност от повече от един човек-съдии, робовладелци и т.н.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар