Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Горни Лом

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="bobi111"]
    pplk написа:
    kiro_of_the_day написа:
    То и затова завода е направен точно там - за да може да се дават по 200 лв заплата.
    През 1972г.
    Тц...нещо се опитваш да манипулираш общественото мнение Сега остава да ми кажеш защо не избраха някой от всичките други заводи, а точно този в най-бедният район ? Хайде не на нас тия...тези неща са преценени и премислени. Не е "просто случайно" избран щото го има от 1972-ра...моля моля
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Обаче комунизма свърши! Ако на някой не му е изгодно да работи за 200-300 или 10 000лв, отива да си търси късмета на друго място. Някой да е карал тези хора да бачкат за тия пари с пистолет на челото? Не! Сами са направили този избор.
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Това никой не го оспорва. Ако ще се намираме на приказка и аз мога много такива общи приказки да ти натракам по клавиатурата.Не виждам защо пишеш неща, от които нищо ново не казваш ? Ние коментираме съвсем различни неща. Говорим си за а морал, за отговорност, за алчност и пр и пр.

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

[quote="Слав"]
          bobi111 написа:
          pplk написа:
          kiro_of_the_day написа:
          То и затова завода е направен точно там - за да може да се дават по 200 лв заплата.
          През 1972г.
          Тц...нещо се опитваш да манипулираш общественото мнение Сега остава да ми кажеш защо не избраха някой от всичките други заводи, а точно този в най-бедният район ? Хайде не на нас тия...тези неща са преценени и премислени. Не е "просто случайно" избран щото го има от 1972-ра...моля моля
          Естествено, че не е избран случайно. Що бизнеса инвестира в Китай и Индия, а не в Монако? В тая работа няма място чувства.
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Слав написа:
            Ние коментираме съвсем различни неща. Говорим си за а морал, за отговорност, за алчност и пр и пр.
            Да пожелаеш някому смърт, на него и цялата му рода, без да си наясно с елементарни неща, ич не ми бие на морал. БТВ: от там се намесих. С горния си пост смятам, че отговорих и за морала и алчността. Отговорността в случая е колективна.
            207 тиква автомат
            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Аз не коментирам кой какво е пожелавал и какво не.Говоря принципно и не намесвам чувства даже грам.И ако обичаш не ми цитирай мнението по толкова манипулативен начин, защото излиза, че аз съм пожелавал нечия смърт, което изобщо не е вярно! Какво общо има всичко, което си избълвал в последните три поста с това, че някой ще раздава правосъдие на собствена глава ? Да виждаш някъде да го одобрявам, а да виждаш някъде да не го одобрявам? Изложил съм позицията си по съвсем други въпроси.Като ще опонираш, то опонирай на хората относно доводите, които те са дали, а не с думите на трети лица Къде видя да защитавам някой конкретно, че изкриви разговора в такава посока ? Хайде се успокой малко и помисли десет минутки преди да пляснеш поредния пост просто за идеята.

Коментар

pplk написа:
                Обаче комунизма свърши! Ако на някой не му е изгодно да работи за 200-300 или 10 000лв, отива да си търси късмета на друго място. Някой да е карал тези хора да бачкат за тия пари с пистолет на челото? Не! Сами са направили този избор.
                Нали? Колко е лесно отстрани. Хайде кажи ми един човек, който взима 300 лева, живее в някакво село, в някоя порутена къща, какъв избор има? А? Обясни ми как точно си ги представяш нещата? Идва в София (примерно), започва да плаща 400 лева наем, започва да взима 3000 лева и пей сърце, а? И какво искаш да ни кажеш в крайна сметка? Всички други са виновни, но не и алчният боклук, който УБИ 15 души, включително и сина си?
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Няколко пъти препрочитам мненията си и хич не ми стана ясно, как успя толкова криво да ме разбереш. До момента в който не се закачи за мен, обсъждах с Киро раздаването на присъди. Къде се припозна по веригата, за мен остава згадка.
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

style34 написа:
                    pplk написа:
                    Нали? Колко е лесно отстрани. Хайде кажи ми един човек, който взима 300 лева, живее в някакво село, в някоя порутена къща, какъв избор има?
                    Ако иска да постигне нещо, да се хване да учи! Ти направи ли го и ако да, защо? Ти кво искаш, с основно оброзование и айде на големите кинти ,щото е на село и няма избор. Тва го няма никъде. Кой за квото е учил!
                    И какво искаш да ни кажеш в крайна сметка? Всички други са виновни, но не и алчният боклук, който УБИ 15 души, включително и сина си?
                    Нищо подобно! Но избягвам да слагам епитети на хора които не познавам и да раздавам присъди на прима виста без да съм запознат.Ти ако го познаваш, ок, имай мнение, ако не, въздържай се, защото е тъпо. До момента единствено Дидо и Еле написаха смислени неща.
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Аз и Хитлер не съм познавал, но не пречи да имам мнение за него, нали?
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        pplk написа:
                        kiro_of_the_day написа:
                        pplk написа:
                        evgeni85 написа:
                        Е собственика вече може да си прибере цялата сума по договора. Мините са утилизирани. ....... Алчен загубеняк...заслужаваш не само синът ти /който е знаел само да вика по хората/ но цялата ти семка да се бе изпарила в този ден. Ето ти сега пари.
                        Колега, по-просташко изказване от твоето, здраве му кажи. Прост мангал е с повече усещане от теб. Само си представи, че някой споменава по същия начин баща ти. Отврат!
                        На колегата от "просташкото изказване" няма да загинат хора!!!Ще те питам тебе ако беше загинал твой близък как щеше дай се изказваш!
                        Говорим за изказ и начин на мислене, не за това дали ловят клетвите. Ай да те питам, на колегата загинали ли са близки и дава ли му това основание да се държи просташки?Още повече, въобще не се знае каква е причината и възможно най-нелогично е да изпратиш сина си, при условие, че има вероятност да се случи нещо подобно.п.п. Представям си ти какви ги отнасяш, след като секвестираш на някого житцето. Сигурно те кефи,а? :D
                        Когато е изпратил сина си да стяга дисциплината и да дава зор на работниците за големи норми - не му ли е хрумнало, че може да стане белята от бързане?Да го таковам и професора! Тоя бих го обесил на площада за назидание барабар с покровителите му! Житце отдавна не се секвистира, но и Андрешко не се научава...
                        Кво ще кажете за вероятността на някой да му е писнало, тоя юнак с 13000 лв. заплата да му дава цел ден наклон на оная работа и да му дудне и да си е казал - абе мама ти... що не взема да направя некоя бела - може и аз да си ида, ама и тоя мамин син ще си иде с мен...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

style34 написа:
                          Аз и Хитлер не съм познавал, но не пречи да имам мнение за него, нали?
                          Не се излагай, имам по-високо мнение за теб
                          207 тиква автомат
                          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

donnna написа:
                            Кво ще кажете за вероятността на някой да му е писнало, тоя юнак с 13000 лв. заплата да му дава цел ден наклон на оная работа и да му дудне и да си е казал - абе мама ти... що не взема да направя некоя бела - може и аз да си ида, ама и тоя мамин син ще си иде с мен...
                            Възможно! Лично за мен най-логичната причина е технически проблем. Я някоя машина е дала на късо, я някоя непредвидена реакция е тръгнала. Нещо такова.
                            207 тиква автомат
                            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              През 1972г. За пореден път показваш фрапиращо непознаване на фактите, което не ти пречи да бесиш хората по улиците. :D Същата работа като съседа ми!
                              Или наистина не вдяваш или се правиш на улав.И в двата случая си зле.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Задал съм ти конкретен въпрос! Опитай да отговориш и после раздавай присъди, кой бил зле и кой не. До сега по темата от теб съм прочел само общи приказки.За теб специално ще повторя, че е повече от нормално да инвестираш на място с по-ниско възнаграждение, още повече, че в случая завода вече е бил построен през 1972г. по всички правила и със същото предназначение. Ако смяташ за нормално такъв завод да се построи нов в центъра на Монако примерно, значи живееш на друга планета.
                                207 тиква автомат
                                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Working...
                                X